Kiss Time Out

Will Smith și Martin Lawrence și-au anunțat fanii că vor avea parte de „Bad Boys 4”

Will Smith e din ce în ce mai pregătit să revină pe marile ecrane.

Actorul a postat un video pe contul său de Instagram, unde s-a dus acasă la Martin Lawrence pentru a confirma fanilor că vor începe filmările la „Bad Boys 4.” Este primul proiect nou al lui Smith după ce l-a lovit pe Chris Rock în martie 2022, pe scena de la Oscar-uri.

Primul „Bad Boys” a apărut în 1995, în regia lui Michael Bay, iar al patrulea film continuă povestea detectivilor Mike Lowrey și Marcus Burnett, în Miami. Întreaga serie (inclusiv II și III) a generat încasări de peste 840 de milioane de dolari la nivel mondial. 


Al treilea film, „For Life”, apărut în 2020, a demonstrat că fanii încă se distrează la aventurile protagoniștilor, ba chiar a generat încasări impresionante, fix înainte ca cinematografele să fie închise din cauza pandemiei.

„Bad Boys 4” va fi regizat de Adil El Arbi și Bilall Fallah (cei care l-au înlocuit pe Bay în al treilea film), recunoscuți și pentru regia filmului „Batgirl.”


După întreaga dramă de la Oscar, Smith a jucat și în „Emancipation”, un film care a primit critici mixte și nu a fost intens promovat. În interviuri recente, Will a menționat cum este conștient de faptul că nu toată lumea este pregătită să-l ierte, însă „Bad Boys 4” poate însemna un început fresh pentru el.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.