Cool Stuff

Ashton Kutcher vorbește despre cum s-a simțit ca un „ratat” după divorțul de Demi Moore

Ashton Kutcher vorbește deschis despre una dintre cele mai dificile perioade din viața lui, despărțirea de fosta lui soție, Demi Moore.

Într-un interviu acordat celor de la Esquire, el a povestit despre cum viața lui s-a schimbat atunci când a început relația cu actrița, în 2003: „Aveam 26 de ani, dar și resposabilitatea unor copii de 8, 10 și 12 ani.” 

El face referire la cele trei fiice ale lui Demi alături de Bruce Willis, Tallulah, Scout și Rumer Willis, alături de care încă a păstrat o relație de prietenie.


Kutcher și Moore au divorțat în 2013, iar actorul spune că asta l-a făcut să se simtă ca un „ratat.” „Divorțul te face să te simți ca un ratat. Ai dat greș la căsnicie.” Anii au trecut, iar în 2015, el s-a căsătorit cu fosta lui parteneră din „That ’70s Show”, Mila Kunis, alături de care are doi copii.


Cu toate astea, când Moore și-a lansat memoriile în 2019, ea a invitat din nou atenția tabloidelor în viața lor. „Am fost extrem de nervos. Eram în sfârșit într-un loc unde presa începuse să-mi lase familia în pace, iar apoi, a doua zi, paparazii au apărut la școala copiilor mei”, a explicat el, nu fără a preciza că totul este ok acum și nu vrea să redeschidă subiectul.

În plan profesional, el este protagonistul unei comedii romantice alături de Reese Witherspoon, „Your Place or Mine” (care va avea premiera pe 10 februarie pe Netflix), dar poate fi văzut și în primul episod din „That ’90s Show” (disponibil tot pe Netflix), unde-l joacă tot pe Kelso, rol care l-a făcut celebru între 1998-2006.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.