Kiss Music News

Beyoncé și-a anunțat turneul „Renaissance” - orașele europene unde o poți vedea live

Beyoncé revine în sânul publicului.

Artista a anunțat pe contul ei de Instagram că va începe turneul „Renaissance World Tour.” 


Potrivit site-ului oficial, așa cum informează CNN, show-urile vor începe în mai, pe Friends Arena din Stockholm, și vor continua în mai multe orașe din Europa (Londra, Amsterdam, Paris, Barcelona etc.), dar și din America. Datele le poți vedea aici.


Numele turneului este același cu numele celui de-al șaptelea material muzical lansat de artistă; în ceea ce privește show-urile live, fanii le așteaptă încă din 2018, când Bey a organizat „On the Run II”, alături de Jay-Z, în toată lumea.


Noul turneu nu i-a luat chiar în surprindere pe fanii vedetei, deoarece mulți au speculat că o astfel de veste va deveni adevărată, mai ales după ce Beyoncé a ținut un show spectaculos la deschiderea resort-ului Atlantis The Royal din Dubai.

„Renaissance” este un album care conține multe piese dansante, iar cântăreața și-a dorit să ne readucă pofta de viață prin intermediul lui. Materialul muzical este nominalizat pentru mai multe premii Grammy și abia așteptăm să vedem dacă va câștiga, în cadrul ceremoniei din 6 februarie.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.