Kiss Music News

Ellie Goulding a lansat single-ul „Like A Saviour”

Megastarul pop Ellie Goulding a lansat single-ul „Like A Saviour”, alături de videoclipul piesei.

Cel de-al cincilea album de studio al lui Ellie, „Higher Than Heaven”, va fi lansat acum pe 24 martie.

Cu o linie de bas vibrantă, juxtapusă cu sintetizatoarele cu nuanțe din anii 80, noul single „Like A Saviour” o vede pe Ellie oferind din nou pe un pop smash de mare energie. Videoclipul însoțitor, regizat de Joe Connor, cu coregrafie de Daniel Alwell, o prezintă pe Ellie și o echipa de dansatori, blocați într-un deșert - un peisaj cu care trebuie să lupte pe măsură ce cântecul ajunge la finalul epic în crescendo.

Ellie a anuntat luna trecută pe rețelele de socializare noul single și a împărtășit noua dată de lansare a viitorului ei album „Higher Than Heaven”, care este acum programat pentru lansarea pe 24 martie. Ellie a explicat:

„Am avut câteva oportunități interesante care apar în culise pe care abia aștept să le împărtășesc cu voi în timp util. Între timp, drept mulțumire pentru răbdare”

Următorul album a văzut-o pe Ellie să înroleze unii dintre cei mai buni din muzica pop pentru a compune si produce albumul împreună, Greg Kurstin (Sia, Maggie Rogers, Elton John), Jessie Shatkin (Charli XCX, Years & Years), Koz (Sam Ryder, Madonna, Dua). Lipa) și Andrew Wells (Halsey, Yungblud), cu discul terminat, văzând-o pe Ellie punându-și propria întorsă pe muzica pop modernă. „Higher Than Heaven” este plin de hituri, care văd vocea semnătură a lui Ellie să fie în centrul scenei, în timp ce producția este muzică pop la cel mai bun nivel, cu linii de bas puternice, sintetizatoare în creștere și melodii euforice.

Vorbind despre noul album, Ellie explică:

„Cu siguranță a existat un întuneric [ultimii doi ani] care a fost palpabil în studio, cu toată lumea trecând diferit prin asta. Cred că din acest motiv, nimeni nu a vrut să stea și să agonizeze din cauza unei relații sau vreo dramă. Așa s-a adunat acest album. Higher Than Heaven este despre a fi îndrăgostit pasional, dar este o hiper formă de iubire, aproape ca un sentiment indus de droguri. Se simte aproape artificial și există potențialul unui accident."

Până în prezent, Ellie a sărbătorit trei albume #1, două premii BRIT, două nominalizări la premiile GRAMMY și o nominalizare la Golden Globes. Ea a vândut peste 18 milioane de albume și 140 de milioane de single-uri și a acumulat 23 de miliarde de streamuri în întreaga lume. Cu peste 50 de milioane de urmăritori, ea a câștigat, de asemenea, Premiul Diamond de la YouTube, cu 10 milioane de abonați pe canalul ei YouTube și peste 5 miliarde de vizionări la nivel global. 


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.