Cool Stuff

Adele merge la Super Bowl doar să o vadă pe Rihanna

Adele este o prietenă bună pentru Rihanna.

În timpul unui concert pe care l-a susținut la Colosseum, în cadrul Caesars Palace (unde este rezidentă), artista și-a anunțat fanii de planurile sale pentru data de 12 februarie.

„Mă duc la Super Bowl doar pentru Rihanna. Nu-mi pasă de nimic altceva”, a spus ea

Cel mai probabil nu va fi singura celebritate care va merge să o vadă pe vedetă pe scena evenimentului sportiv, dar în mod cert Adele este și fana Rihannei, nu doar prietena ei. În 2018, Adele a scris despre Riri: „Progresul succesului ei pare stabil, bine meritat și extrem de natural. Mai mult, ea făcut design vestimentar și a cucerit o nouă nișă prin forțele proprii. Ea-și face propriile ei reguli.”

Mai mult, Adele o consideră pe prietena ei „grațioasă, loială și foarte amuzantă.” „Este neînfricată și are atitudinea potrivită să fie fix cine este și cine va fi mereu.”

În ceea ce privește Super Bowl-ul, Adele a fost invitată să cânte în pauza de meci, dar a refuzat oportunitatea. „În primul rând, nu fac niciun concert la Super Bowl. Adică, să fim serioși, show-ul nu este despre muzică. Plus de asta, nu pot să dansez sau ceva. Ei au fost foarte amabili, m-au întrebat, dar am zis nu. Îmi pare rău, poate data viitoare”, a zis ea în timpul unui concert din Los Angeles, în 2017.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.