Cool Stuff

Actrița Ana Ularu va juca într-un serial cu supereroi ce va avea premiera pe Amazon Prime, „The Power”

Serialul va fi disponibil pe platforma de streaming la finalul lunii martie.

Actrița Ana Ularu, una dintre româncele cu cele mai multe roluri în producții de la Hollywood sau în seriale americane, va avea un rol important în serialul „The Power”, ce va avea premiera pe 31 martie pe Amazon Prime Video.

Producția se bazează pe cartea cu același nume scrisă de Naomi Alderman și care a apărut în 2016, fiind tradusă și în limba română


Sinopsisul serialului sună astfel: 

În timp ce lumea își urmează cursul normal, un grup de adolescente dezvoltă în mod misterios o putere specială care le permite să electrocuteze oamenii. Astfel, printr-o mică întorsătură a naturii, lumea este repornită de la zero.

Una dintre actrițele principale din serial este Toni Collette, ea interpretând rolul primarului fictiv din Seattle, Margot Cleary-Lopez. Dacă alți politicieni văd în adolescentele cu puteri o amenințare și încearcă să le oprească sau să le controleze, Margot le vede potențialul. În lini mari, totul aduce aminte de X-Men.  

Dintre personajele cheie din serial, le amintim pe următoarele: 

Fiica lui Margot, Jos (Auli’i Cravalho), se numără printre fetele care trebuie să se acomodeaze cu noile puteri. Allie (Halle Bush) este un copil adoptiv abuzat a cărui voce interioară o ajută să-și stăpânească puterile și să atragă de partea ei alte fete rătăcite. Tatiana (Zrinka Cvitešić) este o fostă gimnastă devenită soția unui dictator est-european care tânjește după o autoritate proprie. Roxy (Ria Zmitrowicz) e fiica unui mafiot britanic care este tentată de ideea de a-și folosi noile talente pentru a se răzbuna.

John Leguizamo îl va interpreta pe Rob, soțul lui Margot, Josh Charles în rolul guvernatorului din Washington și Toheeb Jimoh în rolul lui Tunde, un jurnalist aspirant din Nigeria. 

Și, nu în ultimul rând, Ana Ularu o va interpreta pe Zoia, sora Tatianei.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.