Kiss Time Out

Filmul clasic „I Know What You Did Last Summer” va avea parte de o nouă continuare

Filmul „I Know What You Did Last Summer”, lansat în 1997, va avea parte de o continuare.

După succesul „Scream”, cei de la Sony au dat undă verde producției, iar partea bună este că parte din distribuția veche va face parte din noua peliculă, alături de actori noi.

Practic, fanii îi vor revedea pe Jennifer Love Hewitt și Freddie Prinze Jr., actorii care au supraviețuit primelor două producții.

Noul film va fi regizat de Jennifer Kaytin Robinson, care a co-scris „Thor: Love and Thunder”, alături de Taika Waititi, dar și cea care a scris și regizat filmul „Do Revenge” de pe Netflix, producție care a adus un omagiu filmelor cu adolescenți din anii 1990.


„I Know What You Did Last Summer” a spus povestea unui grup de tineri (Sarah Michelle Gellar și Ryan Phillipe au făcut și ei parte din filmul original) care a omorât din greșeală un om, într-un accident de mașină. Ei se feresc să spună adevărul, însă bărbatul revine după ei din dorința de răzbunare. 

Momentan încă nu se știu detalii despre cum noul film va face legătura între cele două producții deja lansate, dar Robinson are deja un nume în domeniu, așa că fanii au șanse să nu fie dezamăgiți. 


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.