Kiss Time Out

Partea a treia a blockbusterului „Magic Mike: Ultimul Dans” are premiera din 10 februarie pe marile ecrane

Acum știi la ce film o să ieși cu prietena de Sf. Valentin.

La timp de Ziua Îndrăgostiților, ultima parte a blockbusterului „Magic Mike: Ultimul Dans” are premiera pe marile ecrane din 10 februarie.

Echipa creativă din spatele primului film, care a strâns laude din partea criticilor și a publicului deopotrivă, s-a reunit pentru a crea din nou magia: Channing Tatum reia rolul în care îl interpretează pe Mike Lane, iar regizorul Steven Soderbergh face echipă cu scenaristul care a creat și primele două parți, Reid Carolin.

Mike Lane (Channing Tatum) urcă din nou pe scenă după o pauză lungă datorată unui faliment, timp în care este nevoit să lucreze ca barman în Florida. Pentru ceea ce speră să fie o ultimă încercare, Mike ajunge la Londra împreună cu o milionară influentă (Salma Hayek Pinault) care îi face o ofertă de nerefuzat... ce vine la pachet cu o agendă bine stabilită. Având totul în joc, odată ce Mike află ce însemnă cu adevărat propunerea acceptată, va reuși oare să creeze cel mai tare show împreună cu noua trupă de dansatori?


Alături de Tatum și Hayek Pinault, în film joacă și Ayub Khan Din („Ackley Bridge”), nou-venită Jemelia George, Juliette Motamed („We Are Lady Parts”) și Vicki Pepperdine („Johnny English Strikes Again”). Producătorii filmului sunt Nick Wechsler, Gregory Jacobs, Tatum, Carolin și Peter Kiernan. Julie M. Anderson este producător executiv. Echipa de creație a lui Soderbergh din culise include designerul de producție Pat Campbell („The Bastard Son & The Devil Himself”), designer de costume Christopher Peterson ("The Irishman") și supervizorul muzical Season Kent ("KIMI", „Let Them All Talk”), având coregrafia semnată de Alison Faulk și Luke Broadlick, ambii parte a francizei „Magic Mike”. 

AMC sprijină debutul cinematografic al noului film „Magic Mike: Ultimul Dans”. Fondată din dragoste pentru măiestrie și povești extraordinare, AMC oferă filme apreciate și seriale originale premium. Televiziunea a produs unele dintre cele mai premiate seriale dramatice din ultima decadă, având scopul de a aduce telespectatorilor ceva mai profund, mai bogat. Filme captivante la orice oră!

Un film Warner Bros. Pictures, „Magic Mike: Ultimul Dans” este distribuit în Romania de Vertical Entertainment din 10 februarie 2023 în cinematografele din întreaga țară.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.