Cool Stuff

Actrița Kristen Bell povestește cum le-a vorbit fetelor ei despre faptul că tatăl lor este „dependent”

Kristen Bell crede în comunicarea directă din cadrul unei familii.

Într-un interviu pe care l-a acordat celor de la REAL SIMPLE, actrița (42 de ani) a explicat de ce are o abordare complet onestă cu cele două fetițe ale sale. „Urăsc cuvântul „tabu.” Cred că ar trebui scos din dicționar. Nu ar trebui să existe niciun subiect despre care copiii să nu afle”, spune ea.

Bell a povestit despre cum unele lucruri pe care le vorbește cu soțul ei, Dax Shepard, ar putea fi „șocante” pentru unele persoane, dar pentru ei sunt normale.

„Știu că e șocant, dar eu vorbesc cu copiii mei despre droguri, dar și despre faptul că tatăl lor este un dependent care acum se recuperează, sau despre sex. Sunt toate aceste subiecte grele care nu ar trebui considerate așa, mai ales dacă-i oferi persoanei din fața ta vulnerabilitate și încredere.”


Actrița a vorbit și despre unele dintre regulile pe care le aplică în familie: „Să-ți dai seama unde ai greșit și să-ți ceri scuze sunt lucruri importante în familia noastră, deoarece oamenii lasă dezastre pe oriunde merg. Respect foarte tare când cineva face ceva greșit sau care rănește pe cei din jur, iar apoi își cere scuze. Dacă este ceva ce vreau să le învăț pe fetele mele este cum să-și ceară scuze, iar asta pentru ele, astfel încât să placă ceea ce văd în oglindă.”

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.