Kiss Music News

DAYANA are rețeta pentru ce e „Best For You”

Știți acel sentiment când cunoști o persoană și crezi că ați fi perfecți împreună? Exact acesta este feeling-ul celei mai noi piese lansate de DAYANA.

Best For You” e captivantă, veselă și reprezintă întruchiparea sonoră a acelor ,,fluturași în stomac”.  

Piesa a fost compusă de Adelina Stîngă, ACHI (Petre Ioachim Octavian), Louise Lindberg și Alex Parker. De producție s-au ocupat Alex Parker și ACHI (Petre Ioachim Octavian).  

,,Dreamy, spontană și captivantă ar fi cele 3 cuvinte prin care aș descrie piesa <<Best For You>>. Cred că uneori oamenii nu știu ce sau cine e mai bun pentru ei, așa că ar fi bine să le punctezi și să îți faci simțită prezența haha. Sper să vă facă să visați această piesă.” ne spune DAYANA.


DAYANA este o cântăreață și compozitoare din Republica Moldova, care reușește să îmbine cu succes diverse genuri muzicale cu fiecare lansare. Pasiunea pentru muzică a definit viața artistei încă din copilărie, când a început să își descopere propriul stil muzical. DAYANA și-a început cariera muzicală ca artist independent, reușind să adune zeci de milioane de ascultări pe toate platformele de streaming și colaborând cu unii dintre cei mai importanți DJ din estul Europei, precum UNKLFNKL, PHARAØH, Robert Cristian și Scot Rill. Emoția pe care DAYANA o transmite în fiecare piesă este motivul pentru care fanii îi sprijină orice lansare. 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.