Cool Stuff

Ce s-a întâmplat între Megan Fox și Machine Gun? Actrița a șters toate pozele cu el, dar și contul ei de Instagram

Probleme în Paradis?

Internetul monden are o problemă - Megan Fox i-a dat unfollow lui Machine Gun Kelly, a șters toate pozele cu el, dar și contul ei de Instagram.

Înainte de a lua o pauză de la mediul online, actrița (36 de ani) a postat o serie de poze cu ea, dar și un video în care ardea un plic, în dreptul cărora a notat versurile lui Beyoncé de pe albumul „Lemonade” din 2016: „You can taste the dishonesty/ it's all over your breath.”


Înainte să-și șteargă contul, Fox urmărea doar trei oameni pe Instagram - Harry Styles, Timothée Chalame și Eminem.

Cei doi erau logodiți și recunoscuți pentru declarațiile de dragoste publice pe care și le făceau unul altuia, dar în secțiunea de comentarii, fanii au lăsat de înțeles că MGK ar fi înșelat-o, deși Fox nu a comentat pe subiect. Însă ea a șters toate pozele cu artistul, inclusiv postarea din ianuarie 2022, unde-și anunțau logodna (el încă mai are pozele cu ea).

Megan și MGK s-au întâlnit pe platourile de filmare de la „Midnight in the Switchgrass”, în martie 2020, iar apoi ea a apărut în clipul lui, „Bloody Valentine”, în iulie.


Un an și jumătate mai târziu, Fox posta despre cum a fost cerută și cât de fericită este că și-a întâlnit sufletul pereche: „După ce am mers în Iad împreună și după ce am râs mai mult decât mi-aș fi putut imagina vreodată, m-a rugat să-i fiu soție. Și așa cum am zis în toate viețile trecute și așa cum voi spune și în viețile care vor urma, am răspuns da, iar apoi ne-am băut unul altuia sângele.”

Momentan despărțirea este la stadiul de zvon, mai ales că cei doi au apărut împreună în cadrul premiilor Grammy 2023.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.