Cool Stuff

Fiul lui Drake a dat primul lui interviu și a cucerit Marele Internet

Adonis a cucerit Marele Internet instant.

Singurul copil al lui Drake (alături de Sophie Brussaux), Adons (5 ani), a apărut în cadrul unui episod din Barstool Sports' Sundae Conversation, unde s-a descurcat de minune cât timp a răspuns la întrebările amuzante ale moderatorului.

Puștiul a povestit că tatăl său este „foarte amuzant” și face „multe glume”, dar a vorbit și despre prietenii lui cei mai buni, care se „comportă frumos cu el”, pentru că și el se comportă foarte frumos cu ei.


Când a venit rândul artistului să stea în spatele microfonului, el a zis că Adonis are mereu grijă ca el să se simtă iubit: „Pur și simplu stă mereu cu mine și îmi spune că sunt un tată minunat, un tată singur. Cine știe, poate vrea să transmită un mesaj.”

În urmă cu două săptămâni, cei doi au petrecut timp împreună cât au celebrat-o pe mama lui Drake, Sandy Graham, la aniversarea ei de 75 de ani. Rapper-ul a postat o serie de fotografii din cadrul event-ului, mai ales una cu fiul lui, unde amândoi eram îmbrăcați la fel.


Adonis a venit pe lume în 2017, dar Drake a vorbit public despre el abia în 2018, odată cu lansarea albumului „Scorpion”, iar prima poză cu micuțul a publicat-o în martie 2020.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.