Cool Stuff

Lizzo povestește cum ea și Adele s-au îmbătat la premiile Grammy 2023

Lizzo și Adele s-au distrat de minune la premiile Grammy 2023.

Ambele artiste au fost nominalizate și ambele au plecat acasă cu premii, dar într-un interviu acordat recent, Lizzo a povestit și despre cât de bine s-au simțit împreună la ceremonie.

„Eram atât de beată! Eu și Adele am băut atât de mult, încât nici nu mai știam ce categorie urmează, la un moment dat. Eram gen - stai, au premiat cel mai bun artist? Nu mai știam nimic, așa că doar auzeam nume strigate de pe scenă și ne ziceam una alteia - zâmbește, zâmbeste”, a spus ea.


Cântăreața a plecat acasă cu premiul „Record of the Year” pentru melodia „About Damn Time”, în timp ce Adele a câștigat „Best Pop Solo Performance” pentru piesa „Easy on Me.”


Cât despre cum au fost poziționate în sală, Lizzo a spus: „Nu aveam nicio idee unde voi sta, dar Adele știa 100% unde va sta. M-a sunat pe FaceTime cât eram la repetiții, cu câteva zile înainte de event, și mi-a spus - OMG, stăm una lângă alta.”

Lizzo a venit la gală cu o sticluță de tequila pentru ea, dar și una cu vin alb pentru prietena ei. „Am adus-o pentru Adele, dar am băut-o tot eu. Aveam multe sticluțe, aveam trei pe masă. E bine să fii pregătit mereu.”

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.