Cool Stuff

Vezi noul trailer pentru filmul „Mica Sirenă”, în care vedem și cum va arăta vrăjitoarea Ursula

Cu siguranță cea mai așteptată producție Disney din prima jumătate a anului 2023.

Fanii Disney au mai primit recent un mic teaser pentru filmul „Mica Sirenă”. Astfel ei pot vedea ceva mai bine cum va arăta regatul de sub apă, dar și vrăjitoarea Ursula, care apare într-o foarte scurtă scenă la final.

Primul teser trailer pentru această mult așteptată producție Disney a fost lansat la evenimentul D23 Expo care a avut loc între 9 și 11 septembrie 2022.  

Ariel va fi interpretată de actrița Halle Bailey, iar în acest nou trailer ea interpretează piesa „Wish”. 

Deja se spune că, la cum arată trailerul, „Mica Sirenă” ar urma să fie cea mai bună adaptare pentru marele ecran al unui desen animat din colecția clasică Disney. 

Actorul Jonah Hauer-King îl va interpreta pe Prințul Eric, Javier Bardem va fi Regele Triton, Melissa McCarthy o va interpreta pe Ursula,  Daveed Diggs îi va împrumuta vocea lui Sebastian, iar Rob Marshall (Chicago, Mary Poppins Returns) va regiza acest film în care vor fi incluse și piese noi de la compozitorii Disney Alan Menken și Lin-Manuel Miranda, pe lângă cele deja cunoscute din desenele animate care au avut premiera în 1989.

Însă, având în vedere că Ariel va fi interpretată de o actriță de culoare, primul trailer pentru „Mica Sirenă” a stârnit și foarte multe reacții rasiste de la tot felul de trolli de internet.  

Se pare că aceștia pot accepta vrăjitoare cu picioare de caracatiță și crabi care vorbesc, dar nu și o sirenă de culoare. 

„Mica Sirenă” va avea premiera pe marele ecran pe 26 mai 2023.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.