Kiss Music News

Romanian House Mafia și Alina Eremia au lansat „The Plan”

O piesă jucăușă și cu vibe de petrecere.

Obosit de aceeași rutină, aceleași străzi, aceleași sunete, aceiași oameni? Romanian House Mafia și Alina bîți oferă doza de vitalitate de care ai nevoie. „The Plan” e ca o băutură energizantă de care ar trebui să te bucuri de fiecare dată când te simți nelalocul tău, cu un sunet vibrant și magia specifică Alinei Eremia.

„The Plan” a fost compusă de Yoshi Breen, Alida, Marcel Botezan și Sebastian Barac, iar producția a fost realizată de Marcel Botezan, Sebastian Barac și Alex Cotoi.

„Ceea ce îmi place cel mai mult la <<The Plan>> este energia. Este jucăușă și îmi dă vibe-uri de petrecere. Ador sound-ul, mesajul, melodia și sper că și oamenii se vor îndrăgosti de ea. It’s a jam!” ne spune Alina Eremia. 


Alina Eremia a debutat în industria muzicală la vârsta de 5 ani. În 2005, a reprezentat România la Junior Eurovision Song Contest 2005 cu piesa „Țurai”. Începând cu anul 2008, Alina a colaborat cu Disney România, dublând vocea lui Pocahontas și Belle în „Frumoasa și Bestia”. În 2021, artista a lansat cel de-al doilea album, "Déjà Vu", care a primit titlul de Best Album la The Artist Awards 2021. Cântecele și colaborările ei au fost întotdeauna în topuri, iar printre cele mai bune hituri ale Alinei includem: ,,Cum se face”, ,,A fost o nebunie”, ,,În dreapta ta”, colaborarea cu Vescan, ,,Tatuaj” și ,,Noi”. În 2022, Alina Eremia s-a bucurat de foarte mult succes cu single-uri care au ajuns rapid pe locul 1, cum ar fi,,Supertare”, cu Connect-R, care le-a adus și premiul pentru cea mai bună colaborare a anului la The Artist Awards 2022, și,,Cerul roșu”. În acest an, Alina a lansat cel mai nou EP al său, "Metamorphosis”, pentru care a experimentat noi sunete și a colaborat cu nume precum Sak Noel, Ilkan Gunuc, Arem Ozguc și Arman Aydin. Recent, ea a adăugat un alt #1 cu ,,Ai fost”, care este o colaborare cu Mario Fresh și a fost #1 pe YouTube în tendințe și a intrat în topurile radio la doar două săptămâni de la lansare.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.