Cool Stuff

Bruce Willis suferă de demență

Familia actorului Bruce Willis a oferit noi detalii despre starea lui de sănătate.

Într-un comunicat oficial, familia vedetei a anunțat fanii că Bruce suferă de demență frontotemporală, după ce inițial a fost diagnosticat cu afazie. 

„Familia noastră este profund recunoscătoare pentru dragostea, suportul vostru, dar și pentru poveștile minunate pe care le-am primit de la voi, după ce am anunțat diagnosticul inițial al lui Bruce. Datorită acestui lucru voiam să vă oferim un update despre starea soțului, tatălui și prietenului nostru iubit, acum că putem înțelege mai bine lucrurile pe care le experimentează.

De când am anunțat diagnosticul de afazie al lui Bruce, în primăvara lui 2022, starea lui a progresat, iar acum avem un diagnostic specific: demență frontotemporală. Din păcate, problemele de comunicare sunt doar un simptom al bolii sale. Deși este dureros, este o ușurare pentru noi să avem în sfârșit un diagnostic clar”, se arată scris în comunicatul oficial.


Mai mult, întreaga lui familie a spus și cum nu există un tratament pentru această boală. „Astăzi nu există tratamente pentru această boală, o realitate care sperăm să se schimbe în anii care vor urma. În timp ce condiția lui avansează, sperăm ca atenția media să pună reflectoarele pe această boală care are nevoie de mai multă vizibilitate și cercetare.”

Comunicatul este semnat de soția lui, Emma Heming Willis, fosta lui soție, Demi Moore, și fiicele sale: „Bruce a crezut mereu că vocea lui îi poate ajuta și pe ceilalți. Știm cu toată inima că dacă ar putea azi, și-ar dori să răspundă prin a aduce atenție globală și solidaritate pentru toți cei care se confruntă cu această boală și impactul pe care îl are asupra lor și familiilor lor.”

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.