Cool Stuff

Cate Blanchett a făcut un fashion-statement la premiile BAFTA 2023 - actrița a purtat aceeași rochiță de la premiile Oscar din 2015

Cate Blanchett susține sustenabilitatea.

Actrița a apărut pe covorul roșu de la premiile BAFTA (unde a câștigat premiul pentru „Cea mai bună actriță” pentru rolul din „TÁR”) în aceeași rochie pe care a purtat-o și la premiile Oscar din 2015. 


Blanchett a ales o rochie din catifea neagră semnată de Maison Margiela, pe care a accesorizat-o cu bijuterii din perle Louis Vuitton, dar și cu o fundă albastră de la Națiunile Unite, un simbol de solidaritate pentru refugiații și oamenii care și-au pierdut casele din toată lumea. În 2015, Cate și-a accesorizat ținuta cu un colier masiv turcoaz.


Vedeta susține de foarte multă vreme sustenabilitatea pe covorul roșu. Într-un interviu acordat în 2020, așa cum notează cei de la Yahoo Life, ea a vorbit despre cum își dorește să-și limiteze numărul outfit-urilor de la evenimente, cu scopul de a încuraja și alte celebrități să facă la fel.


„Pentru a merge înainte, este un dar să poți privi înapoi. Avem șansa de a reevalua lucrurile, așa cum face și cinematografia mereu, uitându-se la propriul trecut, aducând un omagiu lui și folosind această inspirație pentru a crea noi momente. Uitați-vă la Hamlet - spunem povestea asta din nou și din nou și de fiecare dată când facem asta găsim ceva nou în interiorul ei. Iar acum nu vorbesc despre un club ciudat și nu sunt singura care face asta. Avem șansa să facem ceva pozitiv. Nu este un mandat, este o provocare”, a spus ea.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.