Kiss Music News

SOFI TUKKER, colaborare cu deadmau5 și Kaskade pentru noul single „Sacrifice”, pe care îl vei asculta live vara aceasta la Neversea

Duo-ul de origine americană SOFI TUKKER ajunge pentru prima oară în această vară pe scena principală a festivalului Neversea, cel mai mare festival organizat pe o plajă din Europa. Sophie Hawley-Weld și Tucker Halpern sunt cunoscuți în toată lumea pentru succesele de chart ,,Drinkee”, ,,Best Friend” sau ,,Purple Hat”.

Pentru single-ul ,,Drinkee” au fost nominalizați la premiile Grammy, iar albumul „Treehouse” a avut o nominalizare la categoria Best Dance/Electronic Album.

Cei doi artiști americani au lansat noua colaborare ,,Sacrifice”, la care au lucrat cu două personaje legendare în cultura dance: deadmau5 și Kaskade. Anul trecut cei doi producători au lansat proiectul Kx5 și au anunțat lansarea albumului de debut pentru data de 17 martie. 

,,Sacrifice” e combinația ideală: voce, synth-uri, energie, emoție, e tot ceea ce ai nevoie pentru o noapte perfectă în față mainstage-ului Neversea.  


Duo-ul SOFI TUKKER are un portofoliu impresionant, în luna aprilie a anului trecut și-au lansat cel de-al doilea album de studio intitulat ,,Wet Tennis”, au colaborat cu ALOK și INNA pentru ,,It Don’t Matter”, single care le-a adus locul 27 în Billboard Hot Dance/Electronic Songs chart, pe Spotify are un peste 81 de milioane de ascultări. 

Colaborarea cu Gorgon City pentru uriașul succes ,,House Arrest” a pus în valoare latura underground a celor doi membri SOFI TUKKER. Piesa a intrat în seturile marilor DJ de la Armin van Buuren, Oliver Heldens, Tiësto, Kryder, EDX până la Pete Tong și Alison Wonderland și a fost un hit la posturile de radio din lume. 

Festivalul Neversea va avea loc în perioada 6 – 9 iulie 2023, în Constanța.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.