Kiss Time Out

„Grease: Rise of The Pink Ladies”, serialul bazat pe celebrul film cu John Travolta și Olivia Newton-John, va avea premiera pe SkyShowtime

Cu Marisa Davila și Cheyenne Isabel în rolurile principale, serialul muzical de zece episoade va putea fi urmărit exclusiv pe SkyShowtime în această primăvară.

Serialul musical are loc cu patru ani înainte de originalul „Grease”, celebrul film cu John Travolta și Olivia Newton-John. În 1954, înainte ca rock 'n' roll-ul să domine, înainte ca T-Birds să fie cei mai grozavi din școală - patru rebele îndrăznesc să se distreze după propriile lor reguli, declanșând o panică morală care va schimba liceul Rydell pentru totdeauna.

Pe lângă Marisa Davila în rolul lui Jane și Cheyenne Isabel Wells în rolul Oliviei, distribuția îi include pe Ari Notartomaso în rolul lui Cynthia, Tricia Fukuhara în rolul lui Nancy, Shanel Bailey în rolul lui Hazel, Madison Thompson în rolul lui Susan, Johnathan Nieves în rolul Richie, Jason Schmidt în rolul lui Buddy, Maxwell Whittington-Cooper în rolul lui Wally și Jackie Hoffman în rolul directorului adjunct McGee. 

„Grease: Rise of The Pink Ladies” este scris și produs de Annabel Oakes (Atypical, Transparent), care este, de asemenea, producător și regizor.

Coregrafia îi aparține lui Jamal Sims, care a și regizat, iar muzica este asigurată de către Justin Trante, nominalizat la premiile GRAMMY și producător muzical executiv.

 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.