Cool Stuff

Antonia a vorbit în exclusivitate cu Kiss FM despre rolul din filmul „Haita de acțiune”: „Am avut parte de experiențe foarte interesante, am făcut cascadorie cu mașina”

Antonia se află la primul ei rol major din carieră.

Haita de acțiune” este noua comedie românească care sigur va călca pe urmele succesului înregistrat de „Teambuilding”. De altfel, este tot creația celor de la Vidra Productions, iar BRomania joaca un rol principal și aici. 

Până acum, trailerul acestei noi comedii românești a fost vizionat pe YouTube de peste 1 milion de oameni. 

Antonia interpretează și ea un rol important,  pe Oli, o polițistă care are probleme cu nervii, pentru că e sătulă de misoginismul din România. Este primul rol principal al Antoniei într-un film.  

Iată ce ne-a povestit artista despre întreaga experiență:  


„Haita de acțiune” e primul tău film. Cum de ai făcut trecerea de la muzică la film? Ce te-a convins să te implici în acest proiect? 

 „Haita de acțiune” este primul film în care am un rol mai mare și complex, am avut o scurtă apariție într-un alt film acum mulți ani. Sunt super entuziasmată de încrederea care mi s-a oferit și sper să vă placă, eu abia aștept să îl vedeți. Am muncit mult cu toții și sunt încrezătoare, mulțumită de rezultat.

Nu a fost greu să fiu convinsă să fac parte din acest proiect, am mare încredere în Matei și în echipa lui de la Vidra Productions, este un super profesionist, e creativ, suntem   prieteni și filmul nu e primul proiect pentru care colaborăm. În plus, recunosc, aveam temeri, că   îmi va fi greu să rețin replicile, că mă voi încurca, dar m-au asigurat că mă vor ajuta și totul va fi bine. Și așa a fost.

Cum te-ai pregătit pentru acest rol? Ai luat cursuri de actorie? 

Am învățat multe de la colegii mei care sunt actori și au experiență, au fost toți drăguți și răbdători și mi-au împărtășit tips and tricks. 


Cum ți s-a părut întreaga experiență? Cât de dificil a fost să intri în pielea personajului: „Oli o polițistă care are probleme cu nervii pentru că e sătulă de misoginismul din România”? 

Am discutat mult despre personaj, am încercat să mă pun cât mai mult în pielea ei și vreau să cred că mi-a ieșit. Am avut parte de experiențe foarte interesante, am învățat de la un cascador profesionist, am făcut cascadorie cu mașina. Oli e foarte bold, badass, sigură pe ea, un personaj care nu se lasă afectată de misoginism.

Ce așteptări ai de la acest film? De exemplu, crezi că „Haita” va putea să depășească toate recordurile înregistrate de „Teambuilding”? 

Am acceptat cu bucurie să fiu parte din „Haita”, fără să mă gândesc dacă va doborî recorduri. Bineînțeles că ar fi minunat să fie vizionat de un public numeros și să vedem săli pline de oameni care să își dorească să se distreze, să se bucure de o comedie excelentă, cu umor de calitate. Și multă acțiune. 


Ce ne poți spune despre coloana sonoră a filmului? Ai și tu vreo piesă sau ai avut vreo intervenție muzicală în film? 

Sunt multe piese care se vor lansa perioada aceasta. Și am fost și eu în studio. Stay tuned!

Povestește-ne cum a fost să joci alături de BRomania și Vlad Brumaru? Ați avut chimie? 

Da, clar. Și cu Alex Bogdan, Anca Dinicu, Anca Dumitra. M-au ajutat mult, ne-am distrat, am muncit cu plăcere!

Cum a fost interacțiunea cu Vali Dobrogeanu în rolul de regizor?

Vali este calm, răbdător, ne-a ajutat mult și sper că e și el mulțumit de noi toți și de rezultat.

În urma acestei experiențe ai vrea să mai joci și în alte filme pe viitor sau „Haita” a fost un „one hit wonder”?

Deocamdată, vreau să mă bucur de lansarea „Haita de acțiune”. Dar sunt deschisă și altor proiecte, dacă voi simți că mi se potrivesc. 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.