Kiss Music News

Rihanna va interpreta melodia 'Black Panther' la gala Oscarurilor

Cântăreața, care a strălucit în show-ul din pauza de la Super Bowl, va interpreta pe scena premiilor Oscar melodia „Lift Me Up”, nominalizată la categoria „Cel mai bun cântec original”

„Lift Me Up” a fost interpretată și scrisă de Rihanna alături de regizorul filmului „Black Panther: Wakanda Forever”, Ryan Coogler, Tems, compozitoare și cântăreață nigeriană, și Ludgwig Goransson, compozitorul muzicii din film.

În octombrie anul trecut, Coogler a explicat cum a convins-o pe Rihanna să se alăture proiectului „Marvel”, după ce nu a mai lansat muzică nouă de la albumul său „Anti” din 2016.

„Nu-mi pot asuma singur meritul pentru asta”, a spus Coogler, potrivit Metro. „Avem un compozitor incredibil, Ludwig Goransson, care este, de asemenea, producător muzical și are o reputație excelentă. El a compus „This Is America” cu Childish Gambino. Filmul a fost un factor important, mari mulțumiri lui Jay Brown, Roc Nation și lui Jay Z, care ne e prieten și care ne-a făcut legătura cu Rihanna”.

El a continuat: „Rihanna ne-a oferit o întreagă carieră, un întreg catalog de muzică, iar acum ne-a oferit cosmetice și îmbrăcăminte și cred că lumea ar înțelege dacă și-ar agăța microfonul în cui, iar eu o înțeleg pe deplin, pentru că îi iubesc muzica și simt că a oferit tot ceea ce [noi] am putea cere. Dar adevărul este că am căutat o mare artistă care să poată spune povestea filmului, să îmbrățișeze temele filmului și să le prezinte publicului într-un ambalaj diferit”.

Rihanna a discutat recent despre cel de-al nouălea album al său, spunând că va fi „ridicol” dacă nu va fi lansat anul acesta.

„Vreau să fie lansat anul acesta”, a spus ea. „Sincer, ar fi ridicol dacă nu ar fi anul acesta. Dar vreau doar să mă distrez. Vreau doar să fac muzică și să fac videoclipuri”.

de Irina-Maria Marinescu

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.