Kiss Music News

Alessiah a lansat prima piesă din 2023, „Matching Hearts”

Alessiah a lansat o melodie despre iubirea sinceră, ca cea adolescentină.

Artista a lansat piesa pop-dance, compusă de Manuel Riva, alături de Ester Peony. Manuel Riva este unul dintre cei mai cunoscuți producători și DJ de muzică dance din România, care s-a aflat în topul Billboard, și a fost nominalizat la EMA pentru Best Romanian Act.

„Mă gândeam cum să încep anul 2023, aveam câteva piese pregătite, însă una parcă şi-a găsit locul perfect pentru Dragobete. „Matching Hearts” este o melodie în care îţi dai seama rapid că este vorba despre dragostea dintre doi adolescenţi, acea dragoste în care crezi ca şi cum ar fi ultima. 

Sunt sigură că sunt foarte multi adolescenţi care se vor regăsi în mesajul frumos al melodiei, iar dacă nu se regăsesc le transmit un lucru "nu vă faceţi griji, căci va veni şi o să vă lovească, dar inainte de toate nu uitaţi că este vorba despre "Matching brains", în primul şi-n primul rând. Iubiţi frumos şi responsabil!”, a declarat Alessiah. 

Videoclipul a fost realizat de Ionuț Trandafir și Alexandru Mureșan, echipă cu care Alessiah colaborează deja de o vreme. În imagini o putem vedea pe artistă într-un cadru tipic american, într-o spălătorie înconjurată de mașini de spălat, loc în care îl întâlnește pe cel care urmează să-i devină iubit în următoarele cadre are videoclipului.


Cine este Alessiah

Alessiah este una dintre cele mai promițătoare și talentate artiste ale noii generații, cu potențial atât în ceea ce privește compoziția, cât și în ceea ce privește implicarea sa în zona vizuală a pieselor pe care le lansează. 

Și-a început cariera în 2018, la 11 ani. În 2020, a lansat single-urile „Hurricane”, „Waiting For”, „Love Me” și „I Know”, iar în 2021 a venit cu o sesiune live specială pentru cele patru piese, versiuni noi, cu Muse Quartet, un cvartet de coarde. 

A lucrat în studio cu Vanotek sau Minelli, printre alții. Este pe deplin angajată când vine vorba de muzică și face tot ce îi stă în putință pentru a evolua, pentru a învăța ceva nou în fiecare zi și pentru a deveni cea mai bună versiune a ei însăși.


Cu un background muzical de studii și sute de ore de canto, plus lecții de chitară, cariera ei muzicală este în creștere. Alessiah continuă să-și construiască avântul, senzația pop în vârstă de 15 ani a lansat în 2021 cel de-al șaselea single, „Why”, o colaborare cu artistul urban nigerian Alpha P. 

În 2022, Alessiah a lansat single-ul „Nostalgia”, o colaborare cu DJ-ul croat Arien – „All Night”, dar și „Summer Feeling” și „Breeze Of Love” piese realizate împreună cu compozitori norvegieni.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.