Cool Stuff

The Weeknd a obținut un rol în noul film cu muzica lui Oneohtrix Point Never

The Weeknd va fi, în premieră, protagonist, într-un film cu coloana sonoră asigurată de Oneohtrix Point Never

Filmul, care deocamdată nu are titlu, a fost scris de cântăreț împreună cu regizorul Trey Edward Shults și îi va avea în distribuției pe actrița din „Wednesday” Jenna Ortega și pe Barry Keoghan din „The Banshees Of Inisherin”.

De asemenea, a fost confirmat faptul că filmul va fi acompaniat sonor de Oneohtrix Point Never, care a lucrat anterior cu Abel Tesfaye la albumul său din 2022 „Dawn FM” și a remixat piesa de titlu.

The Weeknd a apărut în 2019 în filmul marca Netflix „Uncut Gems” și urmează să apară în serialul de pe HBO „The Idol”, în rolul unui guru de auto-ajutorare, proprietar de club și lider al unui cult din zilele noastre, care începe să se întâlnească cu o artistă pop în devenire, interpretată de Lily-Rose Depp. Acesta a fost creat împreună cu Sam Levinson, creatorul serialului „Euphoria”.

Între timp, Tesfaye a împărtășit recent un remix al piesei sale din 2016, „Die For You”, cu noi voci ale colaboratoarei sale de lungă durată Ariana Grande.

Melodia a apărut pentru prima dată pe tracklistul celui de-al treilea album de studio al lui The Weeknd, „Starboy”. Versiunea remixată rămâne în mare parte fidelă originalului, cu adăugarea de sintetizatoare de fundal pe refren și armoniile cu notele înalte ale lui Grande.

De asemenea, The Weeknd a contribuit la coloana sonoră a filmului „Avatar: The Way Of Water”, de James Cameron, prin lansarea piesei „Nothing Is Lost (You Give Me Strength)”, care a fost produsă de Swedish House Mafia și a fost nominalizată la Oscar pentru cel mai bun cântec original.

de Irina-Maria Marinescu

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.