Kiss Music News

Șapte și Roxen colaborează pentru piesa „Fato”

O piesă despre durerea unei iubiri pierdute.

Șapte și Roxen colaborează pentru prima dată pentru piesa ,,Fato”, o piesă energică, super dancy, conturată special ca să te scoată dintr-o stare negativă.

„Fato” reprezintă combinația perfectă dintre versurile catchy ale lui Șapte și vocea misterioasă și de impact a lui Roxen, având ca temă principală durerea unei iubiri pierdute. 

Piesa a fost compusă de Șapte și Roxen, iar producția a fost realizată de Gavriloni Dănuț (Gav), Ștefănoiu Cristian (Fxne) și Șapte. ,,Fato” vine însoțită și de un videoclip pe măsură realizat de Freelook și Aurelian. 

,,Sunt super încântat pentru lansarea asta. Mi se pare că piesa are un instrumental excelent, iar Roxen vine perfect în completarea lui. Colaborarea noastră a mers super bine și sper că nu este ultima.” ne spune Șapte.
„<<Fato>> e energică, are vibe bun, mi-a super plăcut să fac parte din ea și să îmi pun amprenta vocală. Sper să aud piesa prin toate cluburile și la toate petrecerile și sper să mă mai regăsesc cu Șapte pentru o altă colaborare.” ne spune Roxen.


Șapte este reflexia artistică a lui Mihai Tudor, care își adună propriile filme din minte și proiectează în muzică fix ceea ce gândește. Artistul s-a îndrăgostit de hip-hop în liceu, iar până la vârsta de 27 de ani și-a lansat propriul album, ,,X-Folder" și a avut colaborări cu nume importante din sfera muzicii urbane, cum ar fi Killa Fonic, Ian, Azteca, Nane, Keed sau Oscar. Printre cele mai cunoscute de către publicul live este ,,BOB", colaborarea cu Azteca, care la acest moment are aprope 3 milioane de streams pe platforma Spotify.

Roxen e un artist complex, cu un sound visător și bogat, și o voce profundă. Piesele și versurile sale creează un univers unic, unde totul e posibil. Cu o audiență internațională în continuă creștere, Roxen a reușit să ajungă cu piesele sale pe locul 1 în Polonia și CIS. Artista a dezvoltat și pe plan național o comunitate strânsă de fani, care au adus-o de 3 ori pe locul 1 în topurile din România. Pentru artistă, fiecare experiență muzicală e o nouă călătorie prin alte dimensiuni, vibe-ul său muzical făcându-și efectul ca o vrajă, care fascinează și conturează o nouă lume. 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.