Kiss Music News

Demi Lovato a lansat „Still Alive” - melodia va fi prezentă în viitorul film de groază „SCREAM VI”

Piesa vine la pachet cu un videoclip în care lumea filmului invadează realitatea atunci când Demi Lovato și prietenii ei participă la o proiecție privată a filmului „SCREAM VI”, doar pentru a fi vânați de însuși Ghostface.

Demi își asumă rolul de „Final Girl” în timp ce se confruntă cu atacatorul ei în ultimul act al videoclipului. Videoclipul a fost regizat de Jensen Noen. Cântecul a fost scris de Lovato, Shinoda și Laura Veltz. Videoclipul și-a făcut premiera difuzării globale pe MTV Live, MTVU, MTV Biggest Pop și pe rețeaua globală de canale MTV, precum și pe panourile publicitare Paramount Times Square. 

„Nu m-aș putea gândi la o casă mai perfectă pentru „Still Alive” decât în universul Scream. Sunt o mare fană al filmelor din acest gen, așa că este o onoare să contribui la o astfel de franciză de groază”, afirmă Demi.

„Still Alive” poate fi auzită la începutul genericului final al filmului și marchează prima piesă nouă de la Demi de la lansarea HOLY FVCK de anul trecut.

Albumul apreciat de critici, care a inclus single-urile „29”, „SUBSTANCE” și „SKIN OF MY TEETH”, ne-a prezentat-o pe Demi revenind la rădăcinile ei rock și pop-punk și a inclus versuri din Yungblud, Royal & The Serpent și Dead Sara. Albumul a debutat pe locul 1 în trei topuri Billboard separate: Top Rock & Alternative Albums, Top Rock Albums și Top Alternative Albums, și i-a adus o nominalizare în 2023 la GLAAD Media Award pentru Cel mai bun artist muzical. 

Scream VI urmărește membrii supraviețuitori  ai distribuției din filmul de anul trecut, în timp ce părăsesc Woodsboro și crimele Ghostface pentru a începe un nou capitol.

Scream VI va fi lansat în cinematografele din întreaga lume pe 10 martie 2023. 


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.