Kiss Music News

ATB face echipă cu Au/Ra și York pentru „Highs And Lows”

O întâlnire a trei talente inter-generaționale.

Piesa se înscrie în tiparul melodiilor puternice semnate de ATB, integrând punctele forte ale talentatului compozitor Au/Ra și apreciatului producător de dance, York, într-un imn house progresiv - „Highs And Lows”.

De mai bine de 20 de ani, ATB a fost în fruntea topurilor internaționale de DJ (ajuns pe locul 42 în lista DJ Mag din 2022), iar melodiile sale au fost cântate de miliarde de ori pe tot globul. Încă la fel de inovator ca întotdeauna, artistul nominalizat la BRIT Awards este considerat un pionier și de acum o legendă a scenei internaționale de muzică electronică.

Cu peste un miliard de stream-uri în numele ei, cântăreața-compozitoare Au/Ra s-a impus deja ca o voce puternică în lumea pop. Aceasta s-a născut in Ibiza și a crescut în Antigua, iar talentele versatile ale lui Au/Ra continuă sa devină mai puternice și mai expresive cu fiecare lansare.

Torsten Stenzel este unul dintre cei mai de succes producători de dance ai anilor ’90 și 2000. York, duo-ul pe care l-a format cu fratele său Jörg, a devenit obișnuit cu UK Singles Chart, cu hituri printre care „On The Beach” și „The Awakening”. Duo-ul este și astăzi renumit pentru peisajele sonore de vis și texturile delicate de dance.

„High And Lows” este o întâlnire a trei talente inter-generaționale, care are ca rezultat o bijuterie de progressive house, ce oferă un preview interesant pentru următorul mare proiect al lui ATB. 


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.