Cool Stuff

Cher lucrează la muzică nouă alături de iubitul ei producător

Cher a revenit în studio.

Legendara artistă lucrează la melodii noi alături de iubitul ei producător, Alexander Edwards.

Într-un interviu pe care l-a oferit celor de la E! News, Cher a declarat: „Mă duc în Anglia, unde vreau să lucrez la două albume muzicale. Alexander mi-a dat unele piese, așa că sunt destul de entuziasmată datorită acestui lucru. El este producător și scriitor și face totul, iar eu sunt foarte bucuroasă cu asta.”


Mai mult, vedeta a lăsat de înțeles că cele două albume ar putea veni însoțite și de un turneu mondial în 2023: „Încerc să lucrez la mine și să fiu într-o formă bună.”

Ultimul ei turneu a fost în 2018, atunci când și-a lansat albumul „ Dancing Queen”; concertele s-au încheiat la început de 2020, înainte de pandemie.


În plan personal, veștile despre relația dintre ea (76 de ani) și Edwards (36 de ani) a fost intens criticată de media, dar Cher a explicat relaxată cum sunt „adulți amândoi”: „Nu ofer bărbaților calități pe care nu le au. Este o rețetă care duce spre dezastru. El nu este definit doar de tatuajele sale sau de culoarea părului. Îl iubesc deoarece nu i-a fost frică. Este bun, amuzant, deștept, talentat, frumos. Vorbim și râdem împreună. Ne potrivim de minune. Da, îmi doresc să fi fost mai tânără, dar nu sunt, boo fkn hoo.”


Mai mult, când a fost invitată în cadrul emisiunii „The Kelly Clarkson Show”, în ianuarie, Cher a spus: „Bărbații în vârstă nu m-au plăcut foarte tare de-a lungul timpului. Știi ce zic? Am avut câțiva iubiți care mi-au fost apropiați de vârstă, dar pur și simplu nu m-au plăcut îndeajuns. Și poate bărbaților tineri nu le pasă dacă ești amuzantă sau controversată și vrei să faci prostii sau ai o personalitate puternică. Nu renunț la personalitatea mea pentru nimeni, ok?”


Edwards este producător în cadrul Universal Music Group și l-a produs pe Tyga. Mai mult, el a avut o relație cu Amber Rose (de care s-a despărțit în 2021), alături de care are un copil, Slash Electric Alexander Edwards, născut în 2019.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.