Cool Stuff

DesKiss Dimineața, 9 martie - insomnii, știri false cu insecte, dar și „Comete”

Randi, Olivia Addams, dar și jurnalista Codruța Simina au fost invitați în această ediție.

Emisiunea de pe 9 martie a început cu un Oprișan nedormit, după cum singur a mărturisit. Ce l-a ținut treaz n-a fost doar mirosul de primăvară amestecat cu cel de cauciucuri arse la Rudeni, dar și faptul că a contemplat poza făcută cu micul dejun adus de Corina pe 8 martie, iar un comentator de pe Facebook a scris că Oprișan i-ar fi „stricat” pe colegii săi de emisiune și el ar fi de vină pentru mesele copioase care se țin acum în cadrul fiecărui matinal. Într-o scurtă intervenție în monologul ținut de Oprișan, Corina chiar a mărturisit că a luat 3 kilograme în plus de când a venit la emisiune.  

„Unii beau, alții joacă la pariuri, alții pleacă de acasă cu banii de întreținere, fiecare are problemele lui. Eu am venit, din puținul meu, mă rog, mai mult, că la 117 kg... și am dat tuturor”, a concluzionat Oprișan, iar Corina a adăugat că întreaga echipă îi este recunoscătoare că a adus-o pe calea cea dreaptă.  

Apoi au trecut la subiecte mai serioase, cum ar fi pozele cu mucenici trimise de ascultători sau amintirile unor mese ca pe vremuri, cu snițel de parizer. Un ascultător a mărturisit într-un mesaj că până să vină Oprișan la matinalul Kiss FM n-a mâncat niciodată crenvurști cu muștar, branză de burduf sau slănină la micul dejun... și asta în mașină. Deci, Q.E.D., cum s-ar spune. 

Melodia care trezește nostalgia 

De această dată rubrica a fost „pentru doamne și domnițe”, ceea ce înseamnă că Alexandra, Teodora și Corina au fost cele care au pus muzică, iar Oprișan a fost scos pe tușă, ca să fie sigur că nu mai câștigă tot el. 

Alexandra a ales Roxette - „The Look” 


Corina a ales Jon Secada - „Just Another Day”


Teo a ales Robbie Williams - „Candy” 


Ascultătorii au dezbătut și au hotărât că, în premieră, Alexandra este câștigătoarea acestei ediții de Melodia care trezește nostalgia

A urmat momentul în care și-a făcut apariția prima invitată, Codruța Simina - jurnalist si autor al newsletterului „Misreport”, pentru a demonta minciuna care s-a tot rostogolit pe internet, că UE ne obligă să mâncăm insecte. Acest „fake news” a luat amploare după ce UE a aprobat în ianuarie 2023 mai multe produse derivate din insecte pentru consumul uman, precum și al patrulea tip de insectă ca fiind comestibilă. 

Bineînțeles, Codruța a făcut un pic de lumină peste această știre falsă, spunând că UE nu ne poate obliga să facem nimic, cu atât mai mult să ne oblige să mâncăm ceva anume. Însă, sămânța de adevăr este că unele alimente au primit, cu această ocazie, undă verde pentru a avea în compoziție și insecte. 

Românie, Românie

În celebra rubrică, o primă oprire au făcut Ciprian și Oprișan la Hunedoara, în satul Livadia, pentru o poveste adevărată cu țevi de gaze din care s-a făcut un fel de joc Tetris peste curțile oamenilor.  Corina a observat că e posibil ca tot răul să fie spre bine, deoarece există acum posibilitatea de a transforma satul Livadia într-o destinație turistică: „satul Tetris”.

A doua oprire a fost în Constanța, unde un băiat bombardier care trecea strada s-a luat la harță cu un șofer care l-a claxonat, doar pentru a descoperi că în mașină erau niște „țestoase”, nu ninja, ci de la forțele speciale. 

Ai cuvântul!

La „Ai cuvântul!” a sunat doamna Ana-Maria din Ardeal, care a trecut prin ceva emoții când Oprișan a glumit că, de Mucenici, are pentru ea 44 de întrebări. 

Cele 10 întrebări au avut răspunsuri care erau musai să înceapă cu litera „N”, iar Ana-Maria a reușit să ia și ea suta de euro.  

Kissopedia

Fiind 9 martie, Oprișan a povestit despre albumul U2 - „Joshua Tree”, care a fost lansat pe această dată în anul 1987. 

„Când a fost ziua soaței lui Bono, el n-a fost acasă, că a fost să înregistreze, și s-a simțit așa, el care n-a călcat niciodată pe bec, să nu fie acasă tocmai de ziua soției. Și cum se uita el așa la copac, a văzut că are brațele întinse, în semn de iertăciune. Și a zis, ăsta este simbolul, copacul, ca să mă ierte soția că n-am fost acasă de ziua ei și că noi înregistram. Așa că a zis că de astăzi numele albumului este Joshua Tree”, a explicat Oprișan semnificația acestui album.   

Apoi, pentru că la rubrica de sport Oprișan a vorbit despre cum s-a accidentat cea mai frumoasă jucătoare de fotbal din lume, Ana-Maria Markovic, Corina a ținut să povestească și ea despre cum s-a accidentat de 8 martie, după ce l-a văzut pe soțul ei cum se uita la o partidă de fotbal. Nu dăm mai multe detalii, ci te lăsăm să descoperi ascultând înregistrarea. 

DesKiss Dimineața 9 martie 2023 invitați Randi și Olivia Addams

DesKiss Dimineața, 01:21:47

DesKiss Dimineața - invitat Selly - 23 aprilie 2024

DesKiss Dimineața, 01:19:13

DesKissDimineața - invitat Dr. Holhoș - 22 aprilie 2024

DesKiss Dimineața, 01:13:30

DesKiss Dimineața - invitați Fly Project și Bianca Tilici - 19 aprilie 2024

DesKiss Dimineața, 01:16:16

Cântarea live din această dimineață a fost asigurată de Randi și Olivia Addams, care au venit cu cea mai nouă piesă a lor: „Comete”.  


În studio, Ciprian l-a întrebat pe Randi dacă nu respiră ușurat după toată această perioadă: Sf. Valentin, Dragobete, 1 Martie, 8 Martie? 

„Eu respir la fel, că sunt singur. Nu am nicio obligație”, a spus Randi.  


Despre colaborarea cu Randi, Olivia a povestit: 

„Eu am mai avut colaborare cu el anul trecut, când m-a chemat la el la studio să facem niște sesiuni, am tras niște piese foarte mișto și i-am zis, când o să fie, o să fie”, dezvăluind astfel că mai urmează să apară o colaborare cu Randi la momentul oportun.  

Randi a mărturisit că e perfecționist și nu vrea să scoată piese în fiecare zi, iar atunci când ții o piesă la sertar prea mult timp trebuie să o ajustezi înainte să o lansezi, pentru că muzica se schimbă permanent. 


Corina a ținut să afle de la cei doi artiști cu cine și-ar dori să colaboreze, iar Olivia, după ce a ocolit un pic răspunsul, a spus ca Jessie J ar fi preferata ei.  

„Dar nu vreau neapărat să colaborez cu ea, i-aș face doar un altar, atât!”, a completat Olivia.

Randi a spus că și-ar dori să colaboreze mai mult cu alți producători renumiți, decât cu artiști, pentru că așa simte că ar avea el mai mult de învățat. Până la urmă a nominalizat la colaborarea de vis pe cei de la Swedish House Mafia, dar a dezvăluit că lucrează și la un album de „bubuială”.   


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.