Kiss Music News

Lady Gaga nu va cânta pe scena premiilor Oscar 2023

Lady Gaga nu va interpreta melodia „Hold My Hand” pe scena premiilor Oscar 2023.

Producătorul evenimentului, Glenn Weis, a confirmat faptul că artista nu va avea un moment muzical în cadrul ceremoniei, chiar dacă este nominalizată la categoria „Cel mai bun cântec original” cu piesa care face parte de pe coloana sonoră a filmului „Top Gun: Maverick.”


„Am invitat să cânte pe toți cei cinci nominalizați. Avem o relație minunată cu Lady Gaga, dar este implicată într-un proiect cinematografic în momentul de față. Aici, onorăm industria muzicală și ce înseamnă să faci un film după foarte multe impedimente. Ea nu ar fi putut să aibă o prestație la nivelul la care ne-a obișnuit, așa că nu a acceptat invitația noastră acum”, a spus Weiss, după cum informează Variety.

În afară de Gaga, ceilalți nominalizați vor urca pe scena evenimentului:

  • Rihanna - „Lift Me Up”


  • Sofia Carson și Diane Warren „Applause”


  • Stephanie Hsu, David Byrne și Son Lux „This Is a Life”


  • Rahul Sipligunj și Kaala Bhairava „Naatu Naatu”


Lady Gaga lucrează la filmul „Joker: Folie à Deux”, iar regizorul Todd Phillips a dezvăluit recent prima imagine cu ea în rolul lui Harley Quinn, alături de Joker, interpretat de Joaquin Phoenix.

Artista va interpreta propria ei viziune asupra personajului din benzile desenate DC Comics - o psihiatră care devine fascinată de Joker, înainte să se transforme în personaj negativ.


Filmul va ajunge în cinematografe pe 9 octombrie, 2024.


Când a fost nominalizată, cântăreața nu a ezitat să-și exprime recunoștința în social media: „Mulțumesc Academiei pentru nominalizarea melodiei mele, „Hold My Hand”, în cadrul premiilor Oscar din acest an. Faptul că am scris acest cântec pentru „Top Gun: Maverick” a fost o experiență profundă și puternică, pe care nu o voi uita vreodată. Sunt extrem de recunoscătoare magiei și cinema-ului.”

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.