Cool Stuff

Sharon Stone a povestit prima ei experiență la premiile Oscar, în 1992: „Am purtat o rochie din poliester, atât mi-am permis atunci”

Sharon Stone și-a adus aminte cum a fost prima ei experiență la premiile Oscar.

Actrița în vârstă de 64 de ani a fost invitată în cadrul podcast-ului „Table for Two” cu Bruce Bozzi, unde a povestit cum s-a îmbrăcat singură la eveniment, într-o rochie din poliester. 


La acea vreme, filmul ei „Basic Instinct”, producție care i-a adus ulterior și faima, avea să fie lansată pe 20 martie 1992, cu câteva zile înainte de Oscar. Sharon a fost invitată să înmâneze un premiu pe scenă, așa că a fost nevoită să se gândească cu ce să se îmbrace.

„Erau toți acești oameni în rochii de 40.000 și 50.000 de dolari, iar eu mi-am cumpărat o rochie Betsey Johnson din poliester, deoarece doar atât mi-am permis. Mi-am făcut singură și părul și machiajul, deși mă gândeam - wow, este oribil, cum voi reuși s-o scot la capăt?”, a spus Stone.


Din fericire, în cadrul ceremoniei, vedeta și-a dat seama rapid că va atinge succesul, deoarece a fost așezată lângă scenă, iar multe dintre celebritățile prezente au lăudat-o pentru munca ei, imediat ce au văzut-o. 


„Când am ajuns, Anthony Hopkins și-a împreunat mâinile și le-a dus deasupra capului, în semn de victorie, atunci când am trecut pe lângă el. Mi-am zis, Doamne, mi-a văzut filmul”, a precizat Sharon.


De atunci și până acum multe s-au schimbat, iar vedeta are nenumărate premii pentru talentul de care a dat dovadă în filme; plus de asta, alegerile sale vestimentare de la evenimente au ținut multă vreme prima pagină a publicațiilor mondene.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.