Cool Stuff

Modelul Cara Delevingne a dezvăluit că nu mai bea alcool de patru luni

Cara Delevingne a renunțat la alcool, după ce s-a confruntat cu dependența și a căutat tratament pentru a-i face față.

Actrița britanică a apărut pe coperta revistei Vogue, numărul din aprilie, unde a povestit despre cum la ora actuală este într-un program de 12 pași pentru a-și învinge dependența de alcool și substanțe. „Anul trecut nu eram OK, dar modul în care trăiam nu era deloc sustenabil”, a spus ea.

Cara a avut mereu o reputație de fată petrecăreață, dar anul trecut a atins o limită, după ce a petrecut în Ibiza timp de trei săptămâni, vacanță urmată de o experiență nebună la Burning Man, în deșert. „Am hotărât să petrec cât pot de mult, deoarece era pentru ultima oară. Am hotărât să fiu complet nebună, într-un mod amuzant.”


Din păcate, ceea ce ei i se părea amuzant a fost îngrijorător pentru oamenii din jur.

„Mă simt invincibilă atunci când consum droguri. M-am pus în niște situații periculoase, deoarece nu mi-a păsat de viața mea. Urcam orice și săream de pe lucruri. Este destul de înfricoșător pentru oamenii din jurul tău care te iubesc. Nu am dormit, nu eram OK. Mi se rupe inima, deoarece eu credeam că mă distram, dar la un moment dat mi-am zis că nu arăt deloc bine. Știi, uneori ai nevoie de o infuzie de realitate, iar faptul că m-am văzut cum arătam cu adevărat în tabloide a fost ceva pentru care sunt recunoscătoare.”

Anul trecut s-a internat într-un centru de dezintoxicare, pregătită „să-și înfrunte demonii”, dar și „ura puternică” pe care o simțea față de sine. 


„Opusul adicției este conexiunea, iar eu am găsit asta în acest program de 12 pași. Mereu am crezut că munca trebuie făcută atunci când nu ești bine, dar de fapt trebuie făcută atunci când lucrurile sunt bune. Munca trebuie făcută în mod constant și nu voi fi niciodată complet reparată sau vindecată, dar sunt OK cu asta.

Procesul are punctele lui bune și rele, dar măcar am început să-mi dau seama de multe lucruri. Oamenii vor ca povestea mea să fie simplă - a fost dependentă, iar acum e ok. Dar nu este așa de simplu. Lucrurile nu se întâmplă peste noapte. Da, și eu îmi doresc asta (așa cum cred că generația mea vrea ca lucrurile să se întâmple instant) - dar a fost nevoie să sap mai adânc.”


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.