Cool Stuff

Shakira spune cum piesa ei despre Gerard Piqué a devenit un „imn pentru foarte multe femei”

Shakira n-a avut un an foarte bun, dar asta nu a oprit-o să-și exprime sentimentele prin muzică.

Piesa ei „Bzrp Music Sessions, Vol. 53” a rupt toate recordurile posibile la nivel muzical și a devenit un hit internațional, iar asta pentru că artista s-a hotărât să fie sinceră în versurile sale. 


„Melodia asta a devenit un fel de imn pentru foarte multe femei din lumea asta. Am avut un an foarte greu, după ce m-am separat (de Gerard Piqué, n.r.), iar faptul că am scris melodia asta a fost extrem de important pentru mine. A fost o modalitate foarte sănătoasă de a-mi elibera emoțiile”, a spus ea într-o discuție cu Jimmy Fallon.

Odată lansat, cântecul a ajutat-o pe Shakira să bată 14 Guinness World Records și nu ar mai trebui să surprindă pe nimeni faptul că a devenit o senzație globală.

Mai mult, vedeta a vorbit și despre cum fiul ei Milan a încurajat-o să facă o colaborare cu Bizarrap: „Mama, trebuie să colaborezi cu Bizarrap. Trebuie să faci o melodie cu el, deoarece veți fi numărul 1. Ba chiar a trimis un mesaj vocal managerului meu, Jaime, și i-a spus - trebuie să o pui pe mama să facă o piesă cu Bizarrap, deoarece vor ajunge pe locul 1.”


Artista și Piqué au doi fii împreună (Milan și Sasha), iar cei doi și-au anunțat despărțirea în vara anului trecut, după o relație de 11 ani. 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.