Cool Stuff

DesKiss Dimineața, 13 martie - Ziua Internațională a Bijuteriilor

O nouă săptămână cu marfă proaspătă!

Ciprian a început prin a povesti că a avut un weekend nostalgic, așa că emisiunea a luat avânt cu o piesă care să ne gâdile, dar pe care nu știu câți dintre ascultători au identificat-o, așa că elucidăm noi acest mister:


Apoi, echipa DesKiss a dezbătut despre care e cea mai bună metodă de trezire, de la cratițe și tigăi lovite de ușă, la „apa rece de Militari” - Țevian și altele. 

Dar s-a vorbit și de „fresh-urile primăveri”, adică verdețurile și lucrurile bune care se găsesc acum, la început de primăvară, prin piețe. Corina a recunoscut și ea că fost prin Obor în weekend și, pentru că era coadă la mici, a cumpărat urzici. 

Melodia care trezește nostalgia

Corina l-a ales astăzi pe „primul rege”, Elvis, cu „Suspicious Minds”.


Ciprian a mers pe ceva mai recent, dar tot retro: 


Oprișan a punctat și el cu ceva din aceeași eră: 


 Bineînțeles, Oprișan a câștigat din nou, nici nu a fost greu cu o așa piesă. 

On this Day

Ciprian a venit cu temele făcute de acasă pentru lucrurile importante care s-au întâmplat în această zi. De exemplu, 13 martie este Ziua Internațională a Bijuteriilor - prilejul perfect de a pune în valoare giuvaiere vechi sau de a cumpăra podoabe noi.

Este o zi care încurajează oamenii nu doar să poarte şi să se bucure de bijuterii, ci şi să aprecieze artizanii care muncesc din greu şi cu multă migală pentru crearea unor astfel de ornamente. 

Cu această ocazia, Corina a dorit să-și facă atent soțul. 

Românie, Românie

Pentru bijuteriile din România, Oprișan și-a purtat ascultătorii până în Găești, acolo unde s-a văzut nevăzuta: un struț se plimba pe străzi, printre mașini, după ce a evadat dintr-un transport spre București.   

Apoi, Ciprian a povestit despre un caz cel puțin ciudat din Iași, unde judecătorii trebuie să decidă când începe bătrânețea. Totul a început de la o clinică privată care a fost dată în judecată pentru că a oferit servicii de geriatrie unor persoane de vârsta a doua.

„Atunci când ieși din Antipa și piuie instalația, atunci ești bătrân”, a venit Oprișan cu o soluție la care pot apela judecătorii. 

Ai cuvântul!

La Ai cuvântul!, în direct a intrat Nicu Vlad, din Râmnicu Vâlcea, el a trebuit să dea răspunsuri care încep cu litera D. El a reușit să câștige 70 de euro cu cele 7 răspunsuri corecte. 

De asemenea, Cove a avut două întrebări pentru Nicu Vlad, în valoare de 200 de euro, cu 4 variante de răspuns, așa cum e și la emisiunea pe care o prezintă la Prima TV, „Primii câștigă”. Întrebările au vizat vedetele INNA și Connect-R. Nicu a reușit să răspundă corect la ambele, așa că a plecat acasă cu 270 euro

N’aduce anu’ ... ce aduce Băcanu!

La rubrica ei, Corina a ținut să vorbească azi despre celebra zicală: „Așchia nu sare departe de trunchi”, pentru că în cazul ei lucrurile nu au stat așa și așchia a sărit foarte departe, dar te lăsăm pe tine să vezi despre ce e vorba dând play podcastului cu întreaga emisiune:

DesKiss Dimineața 13 martie 2023

DesKiss Dimineața, 01:13:38

DesKiss Dimineața - 24 aprilie 2024

DesKiss Dimineața, 01:09:54

DesKiss Dimineața - invitat Selly - 23 aprilie 2024

DesKiss Dimineața, 01:19:13

DesKissDimineața - invitat Dr. Holhoș - 22 aprilie 2024

DesKiss Dimineața, 01:13:30

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.