Cool Stuff

Actrița Rachel Bilson a vorbit deschis despre viața ei sexuală

Rachel Bilson nu se ferește să vorbească deschis despre experiențele ei sexuale.

Actrița din serialul O.C., cea care moderează podcast-ul „Broad Ideas”, a avut-o invitată pe comedianta Whitney Cummings, alături de care a discutat despre prima oară când au avut orgasm prin sex.

„Libidoul meu a crescut odată ce am renunțat la pastilele contraceptive. Apropo, voi spune treaba asta complet nebună - nu am avut orgasm prin sex, decât după ce am renunțat la pilulele contraceptive. Nu l-am avut vreodată, până la vârsta de 40 de ani. Dar reușeam să-l obțin folosindu-mi mâinile”, a spus Cummings.

Bilson, 41 de ani, s-a confesat la rândul ei: „Am fost la fel ca tine. Eu n-am avut orgasm prin sex până la vârsta de 38 de ani. Nu e o nebunie treaba asta?”


Rachel a dezvăluit cum a crescut într-o familie open-minded, motiv pentru care este foarte deschisă când vine vorba de astfel de subiecte.

„Am 40 de ani. Lucrurile pe care eu și prietenii mei le discutăm nu ar trebui să fie tabu, știi? Ar trebui să fie un spațiu sigur (n.r. podcastul ei), unde să te poți deschide, deoarece foarte mulți trec prin experiențe similare. Și ce e mai bun decât să ai un sistem de suport sau să simți că ești auzit și ai spațiul necesar să faci asta”, a spus ea într-un interviu pe care l-a acordat anul trecut celor de la Yahoo! Life.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.