Kiss Music News

INNA a lansat „My Crystal Nails”, o piesă bold cu videoclip glam

După lansarea primei părți a albumului „Just Dance”, INNA revine cu o nouă piesă intitulată „My Crystal Nails”, cu un sound dance, versuri extra și un videoclip oficial plin de culoare, outfituri spectaculoase și diva vibes.

Anul a început în forță pentru INNA cu lansarea primei părți a albumului „Just Dance” care include 6 piese compuse și produse pe durata a 16 zile, timp în care a stat izolată în Dance Queen’s House în cadrul celei mai lungi sesiuni, aflată la cel de-al treilea sezon.

Tracklist-ul primei părți a albumului include „I’ll Be There”, „Just Dance”, „Nothing I Won't Do”, „Something About You”, „Start a Fire” și „We Should Get Lost”, piese eclectice, adevărate party anthems care sunt lansate cu vizualuri speciale dedicate create de Florin Burlacu și Andrei Via.

Piesa „My Crystal Nails” a fost produsă de Alex Cotoi, muzica de IRAIDA, Alex Cotoi, Elena Alexandra Apostoleanu, versuri IRAIDA, Elena Alexandra Apostoleanu. Pentru videoclip, INNA a colaborat cu Bogdan Păun (regizor), Paul Tatcu (DoP), producție video Loops Production.

INNA se află în Miami unde a participat la lansarea noii colecții BOSS, eveniment în cadrul căruia pe podium au defilat Naomi Campbell, DJ Khaled și Pamela Anderson.

Pe 25 martie, INNA va susține un concert în Mexic, la Veracruz, în cadrul festivalului Cumbre Tajin, unde va urca pe aceeași scenă cu Steve Aoki și Juan Magan. 


INNA, unul dintre cei mai de succes artiști din România, cu o carieră internațională impresionantă, a depășit un nou prag important: 10 miliarde de vizualizări și streamuri. Acesta este, de asemenea, un record pentru un artist român și confirmarea unui repertoriu cu zeci de hituri cunoscute și apreciate în întreaga lume, cu colaborări cu artiști de relevanță români și internaționali precum J Balvin, Pitbull, Daddy Yankee, Flo-Rida, Yandel, Alok, Timmy Trumpet, Sofi Tukker și alții.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.