Kiss Music News

Karmen și JUNO au lansat piesa „Iubirea ta”

O piesă despre „relația aia” dusă la extrem, acolo unde iubirea devine dependență.

Karmen începe primăvara în forță cu piesa „Iubirea ta”, în colaborare cu JUNO, o melodie despre iubirea toxică care devine dependență la care tinzi să te întorci din nou și din nou, chiar dacă lasă urme adânci.


„Piesa „Iubirea ta” este una de dragoste, dar nu o piesă de dragoste obișnuită, ci este despre relația aia dusă la extrem, acolo unde iubirea devine dependență. Ca orice dependență, în momentul în care pui în balanță beneficiile și dezavantajele pe care le ai în urma acestei iubiri, realizezi că este ceva toxic. Cred că mulți vor rezona cu povestea piesei și sunt sigură că fiecare dintre noi are o prietenă sau un prieten care se întoarce din nou și din nou la o persoana iubită care îi face rău, dar pe care o iubește așa de mult încât iubirea se transformă în dependență.” – declară Karmen despre piesă.
„Colaborarea cu JUNO a fost o plăcere și am descoperit că suntem pe același film, în ceea ce privește muzica și sunt fericită că lansăm împreună această piesă.”, continuă aceasta.

„Iubirea ta” este compusă împreună cu echipa HaHaHa Production, versurile fiind scrise chiar de Karmen și JUNO, muzica este realizată tot de cei doi alături de Smiley și Șerban Cazan, care a făcut și producția piesei, iar pentru Mix & Master au lucrat Darius Drăgoi și Șerban Cazan.

Videoclipul este realizat de Ioana M. Stan și David Mogan, și arată, în diferite forme, modul în care iubirile toxice te pot face să te simți sau te pot bloca într-un anumit fel.

 

Primul single lansat de către Karmen s-a intitulat „Domino” si a fost prezentat în 2015. De atunci si până în prezent, Karmen a lansat numeroase piese şi a cucerit topurile muzicale cu „You Got It”, Lock My Hips, „Shake It”, Play Me, „Belladonna”, „Punjabi”. 

În 2017, Karmen a fost nominalizată pentru premiul „Best Pop Artist” din cadrul Elle Style Awards, iar in 2022 s-a alăturat distribuţiei serialului „Clanul”. 

Cu peste 100 de milioane de vizualizări pe YouTube şi primele locuri în topurile muzicale din România, Turcia, Bulgaria, Polonia, Japonia şi altele, Karmen este una dintre cele mai cameleonice şi talentate artiste din ţară.

JUNO este artist si compozitor HaHaHa Production din 2016. A colaborat cu Smiley pentru piesa “RARA”, iar în noiembrie 2017 și-a lansat alaturi de Feli primul single – „Averile”. De-a lungul timpului, Juno a lansat piese ca “Praf” și “Ego", s-a remarcat și prin colaborarile cu Kalle și Tequilla pentru piesa “Jack și Rom”, cu Jean Gavril pentru single-ul “Fata, bea cu mine”, cu Nicole Cherry pentru “Grenada” și cu Shift pentru “Dumbada”. Din palmaresul artistului mai fac parte hituri precum "Cauta-ma”, în colaborare cu JO sau "Scumpa foc" cu Smiley.  

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.