Cool Stuff

Selena Gomez a devenit prima femeie de pe Instagram care a ajuns să aibă 400 de milioane de urmăritori

Artista a scris că și-ar dori să-și îmbrățișeze pe toți cei 400 de milioane de oameni care o urmăresc pe Instagram.

Selena Gomez a reușit să stabilească un nou record pe Instagram. Vineri, 17 martie, contul ei a înregistrat 400 de milioane de urmăritori, ceea ce a transformat-o pe artistă în prima femeie care reușește să atingă acest număr colosal pe platforma de socializare.

În urma ei se află Kylie Jenner, cu 382 de milioane de fani.

Cu toate acestea, Selena Gomez este abia pe locul 3 în clasamentul celor mai urmăriți oameni de pe Instagram. Înaintea ei s-au clasat doi bărbați: Cristiano Ronaldo și Lionel Messi, care au 562 de milioane de urmăritori și respectiv 442 de milioane de urmăritori.


În mod surprinzător, Selena a reușit această performanță după ce a anunțat că ia o pauză de la social media. Recent, ea a declarat pentru Vanity Fair că are pe telefon doar aplicația TikTok și că a încercat să-și pună tot felul de filtre pentru a se proteja de trolli și comentarii negative.

Ea a mai declarat că începuse să fie afectată de oamenii care scriau pe social media că e urâtă sau proastă.  

„PIângeam constant, avem în permanență o stare de anxietate… Nu am mai putut să rezist. Era o pierdere din timpul meu”, a spus ea.

Tot ea a mai comentat și că social media a făcut-o să se simtă inundată cu informații de care nu avea nevoie.

Cu toate acestea, duminică, ea a postat un carusel cu imagini în care apare alături de fanii săi, pentru a sărbători faptul că a devenit cea mai urmărită femeie de pe Instagram. 


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.