Kiss Music News

Bad Bunny a fost dat în judecată pentru 40 de milioane de dolari de o fostă iubită

Bad Bunny a fost dat în judecată de o fostă iubită, pentru suma de 40 de milioane de dolari.

Carliz De La Cruz Hernández susține că artistul a folosit o înregistrare cu ea în două melodii, fără să-i ceară permisiunea. Ea spune că a înregistrat fraza „Bad Bunny baby” pe telefonul ei, în 2015, înainte ca el să devină faimos și să se despartă. 

Replica a fost folosită în single-ul „Pa Ti” din 2017, dar și în melodia „Dos Mil 16” din 2022.


Bad Bunny a fost artistul cu cele mai multe stream-uri pe Spotify, în ultimii trei ani, dar nu a dat un răspuns oficial cu privire la acuzațiile care i-au fost aduse. 

Așa cum informează BBC, el și Carliz s-au cuplat în 2011, iar amândoi au lucrat într-un supermarket, cât timp Benito Martínez Ocasio (pe numele său real) făcea și muzică. 

Avocații lui De La Cruz susțin că reprezentanții artistului s-au oferit să-i cumpere drepturile asupra replicii anul trecut, cu suma de 2000 de dolari.

Ea a refuzat, dar albumul „Un Verano Sin Ti” a apărut oricum, cu replica ei pe el. Materialul muzical a fost nominalizat la categoria „Albumul Anului”, în cadrul premiilor Grammy, iar piesa „Dos Mil 16” are peste 60 de milioane de vizualizări pe YouTube, cât și 280 de milioane de accesări pe Spotify.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.