Cool Stuff

DesKiss Dimineața, 28 martie - ultimul matinal de la Suceava, cu frig, dar și cu premii

De luni până vineri, între 7:00 și 10:00, la „DesKiss Dimineața”, Cătălin Oprișan, Ciprian Dinu și Corina Băcanu spun lucrurilor pe glume!

Cei trei kissomani au dat pentru ultima dată „bună dimineața” din Suceava, urmând ca de mâine să revină în studioul din București. 

De asemenea, în ultima dimineață în Bucovina s-a împlinit și visul lui Oprișan și a venit frigul, după 5 zile de soare și temperaturi ridicate. Astfel, kissomanii au putut să experimenteze Bucovina prin toți porii, de la 18 la 0 grade. 

Ciprian Dinu a anunțat că nu pleacă din Suceava până când nu mai dau o rundă de premii.   

Primul concurs

Primul concurs al emisiunii i-a provocat pe ascultători să recunoască o sculă după sunetul pe care-l scoate. Iar premiul pus la bătaie de MatHaus a fost un pistol pentru vopsit. Marian Cătălin a dat primul mesaj audio și a și oferit răspunsul corect: „mașină de înșurubat și găurit”, câștigând astfel din partea MatHaus Suceava pistolul pentru vopsit.

Apoi, după buletinul de știri, Dinu a anunțat că la Suceava a început să ningă. 

„Am venit pe soare, plecăm pe ninsoare.”

Așa că s-au pus și niște colinde și au decojit portocale. 

Ai cuvântul!

Cum s-a întâmplat în toate edițiile de la Suceava, concursul interactiv a fost adaptat emisiunii din prezent, așa că moderatorii i-au așteptat pe doritori în studio, LIVE, pentru a răspunde la cele 10 întrebări și pentru a câștiga 100 de euro, dar și un aparat de spălat cu presiune, oferit ca bonus de MatHaus Suceava. 

Loredana a fost prima doamnă de la Suceava care a luat parte la concursul LIVE. Ea  este cea care a plecat azi cu banii acasă, după ce a dat toate răspunsurile corecte, cu litera „P.” Mai mult, ea a ghicit și întrebarea bonus, din partea MatHaus, și a câștigat pe loc și aparatul de spalat cu presiune, de care a zis că-l va ceda soțului. 

Ciprian Dinu a cerut apoi ascultătorilor să le trimită piese potrivite pe care să le ascultăm atunci când avem chef de treabă. Ceea ce l-a făcut pe Oprișan să amintească că munca e o boală, pentru că  singura pentru care există o „medicina muncii”. 

Iată și ce au primit kissomanii pe adresa redacției, ca piese bune de ascultat atunci când ai chef de treabă:  „Nani, nani, somn ușor”, „Fugi, fugi, vin băieți buni”,  dar și Corina a avut o sugestie numai bună de făcut pe ea opturi pe perete cu trafaletele, așa că la DesKiss Dimineața s-a ascultat și s-a dansat pe „Oh, Carolina”, de la Shaggy. 

 

N’aduce anu’... ce aduce Băcanu!

Corina a povestit scurt că astăzi este ziua copilului ei, care împlinește 4 ani - un eveniment care a lăsat-o fără cuvinte, așa că Oprișan a preluat legătura. 

Românie, Românie

Oprișan a povestit despre Târgu Ocna, unde un pod feroviar este proptit în bârne de lemn, iar CFR-ul nu vede niciun fel de pericol. Localnicii spun că au făcut o mulțime de sesizări, care nu au fost luate în seamă de autorități, chiar dacă zilnic trec pe acolo vreo 14 trenuri... adică mii de călători pot fi expuși oricând pericolului. 

Petrecere cu friptură și bere la volan - da, ai citit bine, Ciprian Dinu a povestit despre acest nou concept inventat săptămâna trecută în județul Dolj. Șoferul care conducea într-un stil sinuos, a fost tras pe dreapta de polițiștii de la rutieră, care au descoperit că individul avea în mână o sticlă de bere, pe bancheta din dreapta o friptură, iar în mașină răsuna muzică de petrecere. 

Microfonul DesKiss

Pentru ultima parte a emisiunii, Cristi Neacșu și-a reluat plimbările prin MatHaus și i-a întrebat pe clienți „Ce pasiuni au meșterii adevărați?”

A aflat că meșterilor adevărați le plac lucrările în cărămidă - grătare, foișoare, orice -, să meșterească orice se strică în casă,  dar și dulgherie. 

Ultimele minute din emisie au fost folosite de kissomani pentru a transmite tuturor fanilor din Suceava că-i iubesc și că a fost o reală plăcere să-și facă matinalul de acolo. 

Ascultă întreaga emisiune mai jos: 

 

DesKiss Dimineața 28 martie 2023 Live de la Suceava

DesKiss Dimineața, 00:59:58

DesKiss Dimineața - invitat Selly - 23 aprilie 2024

DesKiss Dimineața, 01:19:13

DesKissDimineața - invitat Dr. Holhoș - 22 aprilie 2024

DesKiss Dimineața, 01:13:30

DesKiss Dimineața - invitați Fly Project și Bianca Tilici - 19 aprilie 2024

DesKiss Dimineața, 01:16:16

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.