Kiss Music News

Ed Sheeran a lansat noul single „Eyes Closed” alături de videoclipul oficial

O piesă care surprinde esența iubirii și a pierderi.

Ed a scris inițial „Eyes Closed” cu câțiva ani în urmă. Pornind de la un cântec de despărțire, versurile au căpătat un sens cu totul nou după ce artistul a suferit o pierdere sfâșietoare, ceea ce l-a determinat să revizuiască și să reimagineze versiunea originală a piesei pentru albumul "-".

Una dintre piesele cu cele mai aparte sound-uri de pe noul său album, „Eyes Closed”, surprinde esența iubirii și a pierderii, care este reflectată și în videoclipul oficial. 


Regizat de Mia Barnes, clipul îl prezintă pe Ed într-o noapte în oraș, urmărit de un monstru albastru - servind drept metaforă pentru durere, Ed nefiind capabil să scape de el, oriunde ar merge, amintind de acel gol rămas în viața sa. 

Despre noul său cântec, Ed spune:

„Piesa aceasta este despre pierderea cuiva, despre feeling-ul că de fiecare dată când vei ieși vei întâlni acea persoană, iar apoi totul îți va aduce aminte de ea și de lucrurile pe care le-ați făcut împreună. Trebuie să te scoți din realitate uneori pentru a amorți durerea pierderii, dar anumite lucruri te aduc înapoi la acea stare. 
Când m-am gândit la concepte pentru videoclipul piesei <<Eyes Closed>>, am vrut să fac un videoclip inspirat din filme precum Harvey, unde personajul principal are un prieten imaginar care este un iepure uriaș pe care nimeni nu îl poate vedea. Există, de asemenea, o carte pe care i-am citit-o fiicei mele, în care tristețea este încapsulată de o creatură imaginară. Adesea, tristețea este ceva care te urmărește, se resimte în camerele în care te afli și o poți vedea, dar nimeni altcineva din jurul tău nu o poate face. Așa am decis să-mi creez propriul monstru albastru pentru videoclip. El devine din ce în ce mai mare pe măsură ce videoclipul continuă, până când ocupă camere întregi și este tot ce pot vedea, la fel ca tristețea.”

 Noul album al lui Ed, intitulat "-", va fi lansat pe 5 mai prin Asylum/Atlantic. Scris pe un fundal de durere și speranță, Ed a scris și a înregistrat 14 piese cu Aaron Dessner (The National) în februarie anul trecut, după ce o serie de evenimente grele care i-au afectat viața.

 Noul său documentar în patru părți, „Ed Sheeran: The Sum of It All", va fi difuzat pe Disney+ începând cu 3 mai 2023. Combinând materiale ale arhivei personale, interviuri și spectacole nemaivăzute până acum, documentarul intim explorează modul în care experiențele sale personale l-au modelat pentru a deveni artistul care este astăzi.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.