Kiss Music News

florianrus lansează videoclipul piesei „Până atunci”

florianrus promite să vă fure o lacrimă și un zâmbet în același timp cu noul său videoclip.

Piesa ,,Până atunci” vorbește despre călătoria din punctul A, cel al suferinței, în punctul B, la momentul în care ,,vei dansa pe piesa care te-a făcut să plângi”.

Videoclipul piesei îl regăsește pe Florian călătorind și întâlnindu-se cu el în ipostaza de copil, ipostază plină de speranță și optimism. 

,,<<Pană atunci>> este a 3-a piesă-îmbrățișare după <<Doar o stare>> și <<Partea mea de vină>>, care vorbește despre faptul că singura cale sănătoasă spre vindecare este dialogul sincer cu durerea. Drumurile grele duc adesea în locuri minunate și scurtăturile duc adesea spre înfundături. E o piesă ce propune drumul mai lung spre fericire într-o lume plină de scurtături tentante." ne spune florianrus.  


florianrus este unul dintre cei mai apreciați artiști și songwriteri din România. În 2019, a lansat împreună cu Mira piesa care a avut cele mai multe difuzări la radio din acel an, cu 10 săptămâni de locul întâi – ,,Străzile din București”. Artistul a avut și alte colaborări de succes cu numeroase artiste apreciate în spațiul românesc: AMI, Nicole Cherry, Ioana Ignat, JO și EMAA. Piesele artistului sunt primite cu mare interes de fanii acestuia, ,,Pură ficțiune” a fost #1 în topurile radio, la fel ca ,,Partea mea de vină” și ,,Dacă m-ai iubit cândva”, piesa sa în colaborare cu JO. ,,Până îmbătrânim", colaborarea sa cu Olivia Addams, se bucură de o creștere continuă și de un sprijin excelent din partea radiourilor și fanilor. Recent, Florian a lansat piesa ,,Dududum” alături de ANTONIA, piesă foarte bine primită de fanii ambilor artiști. 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.