Cool Stuff

Sam Asghari, soțul lui Britney Spears, vorbește despre zvonurile despărțirii dintre ei

Sam Asghari, soțul lui Britney Spears, vorbește despre relația lor.

Presa mondenă nu s-a ferit să scrie despre o posibilă despărțire dintre Sam și Britney, după ce artista (41 de ani) a fost văzută pe aeroportul LAX, alături de managerul, Cade Hudson, în timp ce se pregăteau să plece în Mexic.

Vedeta nu era însoțită de soțul ei (29 de ani) și nu purta nici verigheta, așa că fanii au devenit imediat suspicioși, iar mulți s-au gândit că cei doi au probleme, la mai puțin de un an de când s-au căsătorit. Mai mult, și Asghari a fost văzut fără verighetă în urmă cu câteva zile, fapt care a contribuit la șirul de zvonuri.

În urma acestor informații, reprezentanții lui Sam au declarat celor de la Page Six că el și Britney sunt foarte bine. Modelul și actorul este implicat într-un proiect de film, iar programul său este foarte încărcat, motiv pentru care nu a putut fi alături de soția lui în vacanță.

El a și postat o imagine pe story, unde utilizatorii pot vedea că-și poartă verigheta.


Relația dintre Spears și Asghari a fost mereu în atenția publică, mai ales de când artista a ieșit de sub tutela tatălui ei și și-a recăpătat independența. Fanii au fost vizibil îngrijorați pentru cântăreață în ultima vreme, în urma postărilor sale și a faptului că nu pare să fie ok din punct de vedere al sănătății mintale. 


Ei chiar au sunat la poliție pentru a trimite un echipaj acasă la ea să o verifice, dar Britney a transmis că nu există niciunj motiv de îngrijorare.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.