Kiss Time Out

Vezi noul trailer pentru „Secret Invasion”, noul serial Marvel cu Samuel L. Jackson și Emilia Clarke

În primele 24 de ore, acesta a strâns 11 milioane de vizualizări.

Studiourile Marvel au prezentat în premieră un nou trailer pentru viitorul serial de spionaj „Secret Invasion”, cu Samuel L. Jackson în rolul lui Nick Fury.

Își vor relua rolurile din Universul Cinematic Marvel actorii: Cobie Smulders în rolul Mariei Hill, Don Cheadle în rolul lui James Rhodes aka War Machine și Ben Mendelsohn în rolul lui Talos.

„Invazia secretă” îi va introduce, de asemenea, pe Emilia Clarke, Olivia Colman și Kingsley Ben-Adir în Universul Cinematografic Marvel. Potrivit unor surse, Ben-Adir va juca rolul unui răufăcător principal în serialul care va fi lansat pe 21 iunie pe Disney+.

„Acesta este un serial mai întunecat. Va fi un thriller captivant. Nu vei ști niciodată cine sunt oamenii - sunt Skrull sau sunt oameni?", a declarat Smulders la prezentarea Marvel Studios Comic-Con din iulie anul trecut. 

Participanții la Comic-Con au avut atunci parte de un scurt teaser pentru serial, care îl prezenta pe Nick Fury ieșind din întuneric într-o zonă puternic împădurită.

„Invazia secretă” marchează revenirea cu drepturi depline a lui Nick Fury în Universul Cinematografic Marvel, personajul fiind prezentat ultima dată în „Spider-Man: Far From Home” din 2019. În acel film, acea versiune a lui Fury a fost dezvăluită ca fiind un Skrull care își schimbă forma; într-o scenă post-credits, s-a dezvăluit că adevăratul Fury lucrează sub acoperire undeva în spațiu.

Serialul Disney+ reprezintă cea de-a treia parte a Fazei a cincea din Universul Cinematic Marvel, care a început cu lungmetrajul „Ant-Man and the Wasp: Quantumania”, în luna februarie. „Guardians of the Galaxy Vol. 3” va urma în luna mai. Alte proiecte la orizont includ serialul Disney+ „Echo” și sezonul 2 din „Loki”, precum și „The Marvels”, o continuare a „Captain Marvel”.

Iată noul trailer care în 24 de ore a strâns peste 11 milioane de vizualizări:  


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.