Cool Stuff

DesKiss Dimineața, 5 aprilie - porecle, Ilinca Vandici și „legea odihnirii”

De luni până vineri, între 7:00 și 10:00, la „DesKiss Dimineața”, Cătălin Oprișan, Ciprian Dinu și Corina Băcanu spun lucrurilor pe glume!

Emisiunea a început direct cu Ciprian Dinu anunțând că astăzi este Ziua Mersului pe Jos, chiar dacă vremea de afară nu este una care să te îndemne neapărat să faci acest lucru. 

„Și în sfârșit s-a făcut mișto afară, semnat: Gigi Bacovia”, a glumit Oprișan, cu trimitere la faptul că de două zile plouă fără întrerupere.

Apoi, Dinu a propus să vorbească un pic despre porecle, amintindu-și că prima poreclă pe care a avut-o a fost „Piciul”. Oprișan a declarat că lui i se zicea „Alifie”, pentru că era alb precum o alifie. Când a mai crescut i s-a spus doar Ali.

Corina a mărturisit că era strigată cu clasicul „Aragaz cu patru ochi”, iar Alexandra - „Scobitoare”. Teo... nu a avut poreclă. 

La finalul recapitulării, Dinu a cerut ascultătorilor să trimită și ei mesaje cu poreclele pe care le-au avut sau încă le mai au. Mesajele s-au ținut lanț, iar dintre ele amintim: Oase, Gogonel, Mop, Lămâie etc. 

Melodia care trezește nostalgia

Oprișan a ales Bros - When Will I Be Famous. 


Corina a mers pe New Kids On The Block - Tonight. 


Dinu a ales și de data asta o românească: 3Sud Est - De dorul tău. 


Scorul în această dimineață a fost 2-2-2, iar asta a însemnat că toate melodiile alese au fost difuzate. Kissomanii au început cu 3 Sud Est, iar pe parcursul emisiunii au fost difuzate și celelalte.    

Românie, Românie 

Oprișan a povestit în această dimineață despre faptul că sute de amenzi date în Bârlad au fost anulate din cauza faptului că erau scrise cu greșeli gramaticale de Poliția Locală. Primăria din Bârlad vrea să cumpere un soft de 60.000 de lei să le corecteze. 

Ai cuvântul! 

În această dimineață Marius din Dorohoi a reușit să răspundă cu brio la 10 întrebări, dând răspunsuri care încep cu litera „A”, și a primit 100 de euro. Felicitări! 

Apoi, s-a vorbit despre Nirvana și s-a ascultat chiar și o piesă „mai liniștită” a trupei, în contextul în care astăzi, 5 aprilie 1994, Kurt Cobain a ales să plece din această lume. 

Iar după știri, Corina a adus-o în studio pe Ilinca Vandici pentru a vorbi despre următorul sezon 8 de la „Bravo, ai stil!”. 


Ilinca, prezentatoarea emisiunii, a povestit despre schimbările din juriu, despre faptul că pentru acest sezon li s-a alăturat și Alex Abagiu. De asemenea, noile concurente ar fi superbe, iar dintre ele ar urma să se contureze câțiva noi influenceri, așa cum s-a întâmplat de-a lungul vremii cu mai multe concurente care au ajuns chiar să fie colege cu Ilinca Vandici. 

„Stilul este despre atitudinea pe care o ai, despre energia pe care o ai”, a mai spus Ilinca. 


Ilinca a mai povestit și despre hobby-urile pe care le are, despre mersul la sala și cât de important este pentru ea să aibă grijă de felul în care arată, dar și de sănătatea ei. 

Corina a vrut să știe și care este cel mai frumos compliment pe care i l-a făcut băiețelul ei până acum: 

„Dar chiar aseară ne-am uitat la emisiune și l-am întrebat „cum e mami?”, iar el mi-a răspuns: superbă!”, a povestit Ilinca. 

N’aduce anu’... ce aduce Băcanu!

De această dată, Corina a venit cu „o problemă din Gheba”, despre cum s-a mutat într-un cartier liniștit, pentru liniște, în mod evident, dar că de 7 luni într-un apartament de lângă se fac renovări în care au fost folosite toate sculele și instrumentele posibile. Când Corina a cerut un moment de liniște de la vecini, pentru somnul copilului, a primit un răspuns care a făcut-o să se lepede de orice stil. 

Ascultă în înregistrarea emisiunii cum au decurs lucrurile în acest caz: 

DesKiss Dimineața 5 aprilie 2023 invitată Ilinca Vandici

DesKiss Dimineața, 01:14:33

DesKiss Dimineața - invitată Ioana Chereji (UNTOLD) - 26 aprilie 2024

DesKiss Dimineața, 01:13:22

DesKiss Dimineața - invitați Vola - 25 aprilie 2024

DesKiss Dimineața, 01:16:19

DesKiss Dimineața - 24 aprilie 2024

DesKiss Dimineața, 01:09:54

Emisiunea s-a terminat cu piesa pe care Corina a ales-o la Melodia care trezește nostalgia.  

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.