Kiss Time Out

Cea mai nouă echipă NCIS ia cu asalt serile de miercuri la AXN - „NCIS: Hawaii”, al treilea spinoff al celebrei francize

De-a lungul anilor, serile de miercuri la AXN au fost rezervate misiunilor pline de adrenalină ale echipelor NCIS - NCIS: Anchetă militară, NCIS: Los Angeles și NCIS: New Orleans. Începând de astăzi, 5 aprilie, cel mai nou serial din celebra franciză, NCIS: Hawaii, va fi disponibil în România pe AXN și va fi difuzat în fiecare miercuri, în porție dublă, de la ora 21.00. 

După misiuni complexe și aventuri care au ținut fanii cu sufletul la gură și i-au purtat prin Washington, Los Angeles și New Orleans, acțiunea noului serial va duce telespectatorii pe țărmurile seducătoare și în peisajele spectaculoase ale insulelor Hawaii, unde o vor cunoaște pe Jane Tennant, prima femeie în fruntea unei echipe NCIS, care este la conducerea operațiunilor Pearl Harbor Field Office.  


Jane Tennant (Vannesa Lachey), agent special, ocupă un rol similar cu cel al agentului Leroy Gibbs (interpretat de Mark Harmon) în drama originală. Însă, noul lider NCIS are o poveste foarte diferită, Jane fiind o mamă divorțată, care își crește aproape singură cei doi copii adolescenți -  Julie (Mahina Anne Marie Napoleon) și Alex (Kian Talan). Pe parcursul episoadelor, fanii NCIS vor vedea cum se va confruntă cu presiunile slujbei ei solicitante și responsabilitățile de mamă.

Atât Jane, cât și restul membrilor NCIS vor jongla cu datoria față de familie și de țară, investigând crime cu miză înaltă, care implică personalul militar, securitatea națională, dar și misterele insulei.  


NCIS: Hawaii introduce pe micul ecran un mix eclectic de personaje – localnici care țin la obiceiuri și tradiții și noi sosiți pe insulă, care au decis să părăsească tumultul și gălăgia continentului și să pornească în căutarea unei vieți mai liniștite pe malul Pacificului.

Lucy Tara (Yasmine Al-Bustami), o tânără fără multă experiență dar plină de entuziasm, și Kai (Alex Tarrant), un localnic fermecător care, după ce și-a petrecut cea mai mare parte a vieții de adult într-o fugă continuă, se întoarce în Hawaii ca agent NCIS, sunt cei pe care Jane se poate baza oricând. Kai știe cum să se integreze printre localnici și să obțină informații prețioase de la aceștia. Jesse (Noah Mills), fost detectiv de omucideri într-o metropolă, care alege să înceapă o nouă viață în Hawaii, și Kate Whistler ( Tori Anderson), un agent al Agenției de Informații a Apărării care vrea să fie promovată și, prin urmare, are puțină răbdare cu unele dintre tacticile folosite de agenții NCIS, întregesc cea mai nouă echipă NCIS.  

Serialul a fost creat de Christopher Silber, Jan Nash și Matt Bosack, care au fost și producători executivi alături de Larry Teng, care a regizat mai multe episoade.  


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.