Cool Stuff

Vezi primul trailer oficial pentru filmul „Barbie”, cu Margot Robbie și Ryan Gosling

Margot Robbie dă viață celei mai celebre păpuși în trailerul oficial al filmului „Barbie”.

Robbie, nominalizată la Oscar, se află în fruntea unei distribuții plină de vedete, care îl include și pe Ryan Gosling, în rolul lui Ken. Cei doi actori nu sunt singurele păpuși Barbie și Ken din film. De exemplu, Dua Lipa joacă rolul sirenei Barbie alături de mulți alți actori în diferite iterații ale celebrei păpuși.

Primul trailer al filmului „Barbie” - care prezenta o aluzie la filmul „2001: Odiseea spațială” al lui Stanley Kubrik - a făcut cunoștință oficial lumii cu Barbie lui Robbie, dar nu a dezvăluit prea multe despre personaje sau despre scenariu.

De atunci, s-a mai aflat că Barbie și Ken au fost plasați în lumea reală și forțați să se lupte cu dificultățile de a nu mai fi doar păpuși.

Regizoarea Greta Gerwig a apelat la un ansamblu de primă mână pentru a juca alături de Robbie și Gosling, printre care Will Ferrell în rolul directorului general al Mattel, Connor Swindells, Nicola Coughlan, Emerald Fennell, Kate McKinnon, Michael Cera, America Ferrera, Kingsley Ben-Adir, Rhea Perlman, Sharon Rooney, Ana Cruz Kayne, Ritu Arya și Jamie Demetriou, precum și alte Barbie și Kens, printre care Emma Mackey, Issa Rae, Hari Nef, Alexandra Shipp, Simu Liu, Scott Evans și Ncuti Gatwa. 

Regizat de Gerwig, „Barbie” a fost co-scris de regizoare și de soțul ei, cineastul Noah Baumbach. Gerwig a precizat că a fost puțin temătoare și ușor îngrozită atunci când a preluat acest proiect extrem de așteptat. 

„Barbie” va avea premiera în cinematografe pe 21 iulie. Urmărește trailerul complet mai jos.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.