Cool Stuff

Diddy îi plătește lui Sting 5000 de dolari pe zi, pentru că i-a folosit o bucată dintr-o piesă, fără să-i ceară voie

Diddy îi plătește lui Sting 5000 de dolari pe zi.

Pe lângă faptul că are de unde să facă asta, motivul este simplu - rapper-ul a folosit o mostră din piesa „Every Breath You Take”, semnată The Police, fără să-i ceară voie artistului. 


Diddy a folosit piesa în 1997, în melodia „I'll Be Missing You”, un tribut adus lui The Notorious B.I.G; melodia a stat 11 săptămâni pe locul I în topul Billboard Hot 100.

Într-un interviu din 2018 acordat celor de la The Breakfast Club, Diddy a confirmat faptul că Diddy nu i-a cerut voie pentru a folosi piesa, motiv pentru care, a adăugat el, trebuie să-i plătească „2000 de dolari pe zi, pentru tot restul vieții sale.”

Recent, Diddy a scos la iveală acel interviu și a corectat informația lui Sting. „Nu. 5K pe zi. Îl iubesc pe fratele meu”, a notat Diddy aka LOVE, cum își zice mai nou, pe Twitter.


Nu știm exact câți bani a încasat Sting până acum de la Diddy, de-a lungul anilor, dar într-un interviu din 2003 a spus că a făcut îndeajuns încât să-și susțină toți cei șase copii la colegiu.


„Oamenii ăia îți fură munca, o pun pe o piesă și rezolvă mai târziu partea legală. Elton John mi-a zis: „trebuie să asculți „I'll Be Missing You”, vei fi milionar!” I-am zis că sunt deja milionar, iar el mi-a spus că voi fi și mai bogat. Mi-am pus copiii la facultate cu banii de la Diddy și în continuare suntem buni prieteni”, a spus Sting.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.