Cool Stuff

Ben Affleck vorbește fluent în spaniolă, iar Marele Internet este în extaz

Ben Affleck este din nou în vizorul Marelui Internet.

Actorul a dat un interviu în spaniolă celor de la La Cadena SER, un post de radio din Spania, unde a vorbit despre cel mai recent film al său, „Air.” 

Cei de la radio au postat o porțiune din discuție pe TikTok, unde Ben vorbește despre greutățile pe care le-a întâmpinat în timpul filmărilor, foarte relaxat și glumeț. Utilizatorii nu s-au ferit să comenteze, iar unul dintre ei a notat amuzat: „Momentul în care Ben s-a transformat în Benito.”


Adevărul este că Affleck a mai cucerit Marele Internet cu această abilitate a lui, chiar dacă utilizatorii par să fi uitat - el a vorbit de mai multe ori în spaniolă, și pe covorul roșu de la evenimente și cu paparazzi.


În timp ce soția lui, Jennifer Lopez, este de origine din Puerto Rico, Ben a învățat limba în tinerețe, la 13 ani, când a locuit în Mexic timp de un an, pentru a filma un show TV. 

În cadrul unui interviu cu Kelly Clarkson, actorul a povestit și cum fiica lui, Violet, pe care o are cu fosta lui nevastă, Jennifer Garner, studiază spaniola în școală și chiar este foarte talentată.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.