Kiss Music News

Alesso face echipă cu Ty Dolla $ign pentru „Caught A Body”

Piesa e o mărturie a instinctelor de creatori a celor doi artiști și colaboratori a căror muzică cere mișcare.

Alesso face echipă cu Ty Dolla $ign pentru „Caught A Body”. Cu percuție și producție atrăgătoare care amintește de muzica house din anii '90, piesa este o declarație îndrăzneață a ambilor artiști.

Ty Dolla $ign oferă o întorsătură dinamică ritmurilor hipnotice de dans ale lui Alesso, rezultând una dintre cele mai emblematice colaborări ale anului.

„Băiatul meu, Alesso, este unul dintre cei mai mari DJ din lume, așa că sunt onorat că mi-a cerut să fac parte din această melodie. Cu siguranță, am făcut niște chestii de petrecere pentru vară!” – Ty Dolla $ign
„Această melodie a fost una dintre preferatele mele în ultimele luni”, spune Alesso. „Este ceva nou pentru mine și sunetul meu, care este incitant! Sper să se bucure toți la fel de mult ca mine.”

Aproape un an de pregătire, Alesso și Ty Dolla $ign au prezentat pentru prima dată că o colaborare era în curs de desfășurare prin intermediul rețelelor de socializare, înainte de a reda pentru prima dată la ULTRA Miami.

Odată cu lansarea „Caught a Body”, Alesso deschide o nouă eră – adoptând genul de abordare care va continua, fără îndoială, să estompeze granițele și să aducă oamenii împreună. 


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.