Cool Stuff

Matthew McConaughey vorbește deschis despre cum face față stresului: „Dorm nouă ore jumătate pe noapte”

Matthew McConaughey, într-un interviu recent, a împărtășit câteva dintre filozofiile sale de viață.

Invitat în cadrul podcastului „Armchair Expert”, moderat de Dax Shepard, actorul a povestit cum nu-i este frică de bătrânețe. „Știi care e treaba cu bătrânețea asta? E un soi de - cum îmbătrânești cu grație, dar cum ignori asta? Și, da, există moduri ciudate prin care oamenii neagă acest aspect, am văzut-o cu toții.”


Pe de altă parte, vedeta în vârstă de 53 de ani a simțit efectele vârstei pe propria piele, atunci când a încercat să țină pasul cu cei trei copii ai lui - Levi, 14 ani, Livingston, 10 ani, și Vida, 13 ani - pe care-i are cu soția lui, Camila Alves McConaughey.

„Mi-am făcut praf ambii genunchi, în urmă cu câțiva ani. Levi avea 12 ani și era un atlet bun, așa că, evident, mă bătea la sporturi, nu? Așa că am fost nevoit să mă operez, iar lucrurile sunt mai bune acum, dar nu cum erau înainte, așa că el mă bate în continuare cam la orice joc. Dar încă mă joc cu el, nu sunt pregătit să renunț la asta”, a spus el.


În ceea ce privește modul în care-și gestionează stresul, McConaughey susține că are nevoie în jur de nouă ore și jumătate de somn pe noapte. Plus de asta, el încearcă să-și accepte emoțiile. 

„Stresul are o reputație extrem de negativă în ziua de azi și nu mi se pare neapărat corect. Faptul că ești puțin stresat, înseamnă că-ți pasă. În ziua de azi catalogăm totul drept stresant”, explică el, nu fără a sublinia că unele emoții nu vin din stres, ci poate din gelozie sau invidie.

Matthew admiră oamenii care au și încearcă să-și mențină un mindset pozitiv. „Sunt gelos pe treaba asta, pe oamenii care pot trăi astfel. Nu știi dacă au avut cea mai proastă zi din viața lor, dacă și-au pierdut economiile sau dacă trăiesc cea mai bună zi. Treaba asta o respect.”

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.